Skip to main content
test

Kalajoen kaupungin teknisissä palveluissa on haettavana 15 KESÄTYÖPAIKKAA kuntatekniikan viheralueiden- ja liikenne ja ulkoilualueiden kunnossapitoon sekä tilapalveluille.

Kalajoen kaupungin teknisissä palveluissa on haettavana

15 KESÄTYÖPAIKKAA

kuntatekniikan viheralueiden- ja liikenne ja ulkoilualueiden kunnossapitoon sekä tilapalveluille. Toimet ovat määräaikaisia kausityöluontoisia, viikkotyöaika 38,25h. Tehtävien kestot 1 kk-6 kk sopimuksen mukaan.

Kausityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti edellä mainittujen yksiköiden kausiluonteiset avustavat tehtävät ja lomasijaisuudet. Työtehtäväsi voi koostua esimerkiksi puistoalueiden hoidosta kuten, ruohonleikkaus, istutusten hoito, puhtaanapito, sekä muu yleisten alueiden siisteyden yllä- ja kunnossapito. Ruohonleikkaajana tarvitset vähintään T-luokan ajokortin. Tilapalveluiden kausityöntekijä pääset kiinteistönhoitajan mukana avustamaan kiinteistöjen huolto- ja kunnossapito töissä ammattilaisten ohjeistamana.

Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten töiden suorittamiseen. Aloitus sopimuksen mukaan, työntekijöitä voidaan palkata jo hakuajan ja haastatteluiden aikana.

PUISTOT- JA LIIKUNTA-ALUEET SEKÄ LIIKENNE-ALUEET, 5 ulkoalueiden työntekijää, sekä 4 ruohonleikkaajaa.

Toimit osana tiimiä Kalajoen kaupungin viher- ja puistoalueilla. Työtehtäviisi kuuluu viheralueiden hoitotyöt, kuten nurmikon leikkaaminen sekä siimaleikkurilla viimeistely. Työt eivät vaadi aiempaa kokemusta tai koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Koulutamme ja perehdytämme työtehtäviin. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten ulkotöiden suorittamiseen. Kaupungin viheralueet sijoittuvat laajalle alueelle, vähimmäisvaatimus on traktorikortti. Aloitus 3.6.2024 ja päättyy 30.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

LUONTOPOLUT JA REITISTÖT, 3 kausityöntekijää kunnossapidon työtehtäviin luontopoluille ja reitistöalueille, sekä yleisille katu- ja viheralueille. Vähimmäisvaatimus on B-ajokortti, koska töiden sijainti laajalla alueella Kalajoella. Aloitus 1.4.2024 ja päättyy 30.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa kunnossapitotyönjohtaja Jenna Ylikauppila, jenna.ylikauppila@kalajoki.fi, p. 040 6739 789

TILAPALVELUN KIINTEISTÖNHOITO JA KUNNOSSAPITO 3 työntekijää. Tulet toimimaan osana tilapalveluiden kunnossapitotiimiä. Päätehtäväsi on tilapalveluiden kiinteistöjen vuosihuoltoon liittyvät työt, sekä lomasijaisuudet vakituiselle henkilökunnalle. Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti maalaus, kunnossapito ja avustavat rakentamistyöt sekä kiinteistöjen viheralueiden hoitotöitä. Työssä vaaditaan jonkin verran kokemusta rakentamisesta, hyvää fyysistä kuntoa, sekä iloista ja palvelualtista mieltä. Työtehtävät eivät vaadi koulutusta, mutta ne katsotaan eduksi. Voit olla esimerkiksi rakennusalan perustutkinnon opiskelija tai jo alalta valmistunut ammattilainen. Koulutamme ja perehdytämme sinut työtehtäviisi. Tärkeintä on oma-aloitteisuus, reipas ja iloinen asenne, sekä valmius monipuolisten kunnossapitotöiden suorittamiseen. Kunnossapito sijoittuu laajoille alueille Kalajoen kaupungin kiinteistöillä, vähimmäisvaatimus on B-ajokortti ja ruohonleikkaajalla T-ajokortti. Työt ajoittuvat 1.4.-31.10.2024 väliselle ajalle.

Lisätietoja antaa kunnossapitoinsinööri Pekka Hietala, pekka.hietala@kalajoki.fi, p. 044 4691 362

Työt ovat kokoaikatyötä. Noudatamme määräaikaisissa työsuhteissa 1 kuukauden koeaikaa. Palkka TS:n mukainen. Työsuhteen kesto voidaan tarvittaessa sopia hakijan toiveiden mukaisesti.

Hakemukset tulee jättää www.kuntarekry.fi 10.3. klo 15.00 mennessä

Hakijoiden haastattelupäivä pidetään 20.3.2024 klo: 9.00-15.00. Haastattelut tehdään Kalajoen kaupungintalolla osoitteessa Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki. Tänä vuonna haastattelut toteutetaan niin, että haastatteluaikaa ei tarvitse erikseen varata. Teemme haastatteluita annettuna ajankohtana mallilla ”non-stop”. Kaikki Kuntarekryn kautta tehtävään hakemuksen jättäneet voi osallistua haastattelupäivään. Henkilöllisyys tarkistetaan haastattelutilanteessa. Haastatteluun kannattaa varata aikaa n.15 minuuttia. Haastattelu on loistava tilaisuus päästä esittelemään itseäsi ja erikoistaitojasi.

Lisätietoja

http://www.kalajoki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kunnossapitotyönjohtaja Jenna Ylikauppila, jenna.ylikauppila@kalajoki.fi, p. 040 6739 789 ja kunnossapitoinsinööri Pekka Hietala, pekka.hietala@kalajoki.fi, p. 044 4691 362

Lisätietoja

Kalajoen kaupunki, Tekniset palvelut

Kalajoki tarjoaa kaikenikäisille asukkailleen kokemuksen elämänmittaisesta viiden tähden lomasta – ihan omassa kotikaupungissa. Kalajoella on hienoja tontteja ja asuntoja niin keskustassa kuin meren läheisyydessä. Harrastaakin voi melkein mitä vain, kulttuurista kuntosaliin, parkourista patikointiin. Kalajoelta ei tarvitse lähteä edes merta edemmäs lomalle, kun on oma ranta ja reilusti palveluja ihan lähellä.


Osoite: Kalajoentie 5, 85100 Kalajoki

Sinulle suositellut työpaikat