Teknisen suunnittelun päätoiminen tuntiopettaja - Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä

Haemme osaavaan joukkoomme teknisen suunnittelun päätoimista tuntiopettajaa toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen.

Työ alkaa 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Haettavalta henkilöltä edellytämme soveltuvaa teknisen alan koulutusta, monipuolista työkokemusta suunnittelutehtävistä kone- ja tuotantoteollisuudesta ja rakennusalalta, teknologiaosaamista, asiakaspalveluasennetta ja halua kehittyä työnsä mukana. Hallitset teknisen suunnittelun ohjelmia, kuten Autocad, Inventor, Solidworks, Vertex ja sinulla on osaamista 3D -tulostamisesta ja skannauksesta. Revit -ohjelman hallinta katsotaan eduksi.

Opettajan tehtäviin kuuluvat vastuuopettajan tehtävät ja teknisen suunnittelun perustutkinnon sisältöjen opettaminen sekä nuorille että aikuisille.
Muita tehtäviä ovat esim. työpaikalla, asiakastyökohteissa ja talotyömaalla tapahtuvan oppimisen ohjaaminen sekä opettaminen myös etäyhteydessä. Näyttöjen arviointi sekä koulutusten suunnittelu ja kehittäminen.

Haettavalta henkilöltä toivomme yhteistyökykyä, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kokemus opetus- ja ohjaustehtävistä sekä verkkopedagogiikan osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävään valittavalta edellytämme asetuksen 1150/2017 mukaista kelpoisuutta tai erikoisammattitukintoa teknisestä suunnittelusta sekä erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön työtaitoa.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n osio C liitteen 1 mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ja selvitys terveydentilasta.

Työ- ja opiskelutodistukset pyydämme haastatteluun kutsuttavilta.

Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.lhkk.fi

Tutustu työnantajaan

Aino Airaksinen, puh. 040 352 3115 , aino.airaksinen@lhkk.fi

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä
Osoite: Saksankatu 27, 30100 Forssa

Lounais-Hämeen koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain oppilaitoksessamme Forssan ammatti-instituutissa opiskelee yli 2000 opiskelijaa. Lisäksi yrityksemme Faktia Oy tarjoaa yrityksille kokonaisvaltaisia henkilöstöpalveluita ja kouluttaa valtakunnallisesti useita tuhansia henkilöitä sekä lyhytkoulutuksissa että pidemmissä koulutuksissa. Tuotamme vastuullisena toimijana elinvoimaa monin eri tavoin.

Olemme arvojemme mukaisesti työelämän rohkea uudistaja. Meillä työskentelee 140 osaajaa, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, yhdessä tekemiseen ja reiluun asenteeseen. Olemme edelläkävijöinä siirtymässä työskentelemään itseohjautuvassa tiimiorganisaatiossa. Haemme moderniin yhteisöömme uusia ammattilaisia ja rohkeita uuden rakentajia, jotta voisimme muuttaa maailmaa. Tarvitsemme osaajia jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Meillä on intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Tahdomme pitää huolta siitä, että työntekijämme ovat alansa ylpeitä ammattilaisia, voivat hyvin ja viihtyvät työssään.