Skip to main content
test
Teknisk direktör - Hangon kaupunki

Hangö stad söker teknisk direktör för fast anställning i tjänsteförhållande vid tekniska och miljöverket.

Tekniska direktören är sektorchef för tekniska och miljöverket och medlem i stadens ledningsgrupp. Sektorchefen, underställd stadsstyrelsen, stadsdirektören och nämnden, svarar för sektorns verksamhet samt leder och utvecklar den.

Tekniska direktören sköter även tjänsten som avdelningschef för samhällsteknik och ansvarar således för skötseln av stadens allmänna områden och för genomförandet av avdelningens investeringar och projekt samt föredrar ärenden i tekniska nämnden.

För att framgångsrikt sköta uppgiftshelheten förutsätts utöver kunskap om byggbranschen även kunskap om avtal inom den tekniska sektorn, ekonomi, förvaltning och juridik samt kännedom om personalförvaltning och goda interaktions-, samarbets- och ledarskapsfärdigheter.

Vi värdesätter ett aktivt grepp om arbets- och utvecklingsfrågor, förmåga att fatta beslut och att tänka och arbeta strategiskt.

Av den som väljs till tjänsten förutsätts för tjänsten lämplig diplomingenjörsexamen. Ytterligare krävs utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i det ena inhemska språket och goda muntliga och skriftliga kunskaper i det andra inhemska språket.

Den som väljs till tjänsten ska förete ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd från arbetsgivarens företagshälsovård inom en månad från att tjänsteförhållandet inletts. Tjänsten har en prövotid på 6 månader.

Tjänsten ska sökas senast 8.8.2022 kl. 16.00 via webbplatsen kuntarekry.fi. Även skriftliga ansökningar tas i beaktande.

Läs mer

http://www.hanko.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Stadsdirektör Denis Strandell, tfn 050 464 1014

Lär dig mer om oss

Hangö stad, Centralförvaltningen

Hangö - En liten stad vid havet Det av havet omgivna Hangö, är Finlands sydligaste stad. Förutom havet, stränderna och solen lever staden av sin industri och hamnen. Äkta tvåspråkighet och en idyllisk småstadsatmosfär ger Hangös identitet en genuin prägel. Hangö är en HINKU-kommun.


Adress: Sandövägen 2, 10900 Hanko
Hangö stad - Savuton työpaikka Hangö stad - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat