Skip to main content
test
Teknologiavahtimestari - Kangasalan kaupunki

Kangasalan kaupungin liikuntapalvelut hakee teknologiavahtimestaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Hakuaika on voimassa 9.6.2023 klo 15.00 asti.

Teknologiavahtimestarin työyksikkö tulee olemaan liikuntapalvelut, joka kuuluu hyvinvointi- ja vapaa-aikapalveluiden palvelualueeseen. Työpiste tulee sijaitsemaan uudessa Lamminrahkan koulukeskuksessa. Lamminrahkan koulukeskus otetaan käyttöön 1.8.2023 ja sen yhteyteen valmistuu liikuntasali, joka tulee olemaan aktiivisessa ilta- ja viikonloppukäytössä.

Lamminrahkan teknologiavahtimestarin tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu ja opastus sekä tilojen käytön valmistelut sisältäen av-laitteet. Tehtäviin kuuluu myös Timmi-tilavarausjärjestelmän käyttö sekä liikuntatilojen kulunvalvonta (avaintenhallinta) ja tilapäisvuorojärjestelyt. Myös liikuntavälineistön turvatarkastukset, huolto- ja korjaustilaukset sekä liikuntatilojen, pukuhuoneiden ja katsomotilan yleinen siisteyden valvonta ja turvatarkastukset kuuluvat tehtäviin.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa alan koulutusta. Katsomme eduksi kokemuksen liikuntapaikkojen valvonta- ja huoltotöistä sekä asiakaspalvelusta. Lisäksi arvostamme laaja-alaista palveluhenkisyyttä ja kiinnostusta eri harrastustoimintoihin. Työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Työaika on 38,25 h/vko ja työ on pääsääntöisesti iltatyötä. Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Tehtävää täytettäessä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työ- ja opiskelutodistukset tarkistetaan mahdollisessa haastattelutilaisuudessa.

Liity hyvän piiriin. Kangasala kannustaa ja arvostaa työntekijöitään. Tarjoamme työtä, jossa saa vaikuttaa ja tuemme työssä kehittymistä aktiivisesti. Kaupunki tukee työntekijöidensä työhyvinvointia hyvinvointietuudella ja hyvillä ennakoivilla työterveyshuoltopalveluilla.

Lisätietoja

https://www.kangasala.fi/hyvinvointi-ja-vapaa-aika/liikuntapalvelut/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Liikunnan palvelukoordinaattori Jarno Schutskoff p. 050 309 4545

Lisätietoja

Kangasalan kaupungin hyvinvointi- ja vapaa-aikapalvelut

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Mossin puistokatu 33, 36100 Kangasala as
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat