Tekstiili- ja muotialan opettaja - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Haemme määräaikaista opettajaa tekstiili- ja muotialalle 1.8. - 31.12.2021.

Opettajana tehtäviisi kuuluvat tekstiili- ja muotialan opiskelijoiden opettaminen ja ohjaaminen sekä oppilaitoksessa että muissa oppimisympäristöissä. Opiskelijoiden opintojen henkilökohtaistaminen, tutkinnon suorittamisen ohjaus ja osaamisen arviointi ovat keskeisiä työtehtäviä. Työelämäyhteistyö, työpaikkaohjaajien perehdyttäminen ja tiimityö opettajien kanssa on myös osa opettajan tehtävää.

Pedagoginen pätevyys, vahva ammatillinen osaaminen tekstiili- ja muotialalta ja mahdollisesti työkokemus vaatteen valmistuksen ja sisustusompelun sekä pukeutumisneuvonnan alalta ovat eduksi. Luemme eduksi myös ammatillisten digitaalisten ohjelmien hallinnan (mm. Illustrator, Grafis, VStitcher) sekä verkkokauppa- ja yrittäjätaustan.

Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista on luettavissa asetuksessa 986/1998 sekä asetusmuutoksissa 1150/2017 ja 431/2018.

Hyvät ohjaus- ja vuorovaikutustaidot, ratkaisukeskeinen työote ja organisointikyky mahdollistavat tehtävän menestyksekkään hoitamisen. Arvostamme kokemusta verkkopedagogiikasta ja osaamista digitaalisista työympäristöistä. Keudan vision mukaisesti toivomme sinun olevan innostava, yksilöllinen, ja aktiivinen tiimipelaaja.

Tehtävään valittavan on ennen työn aloittamista esitettävä lain 504/2002 mukainen rikostaustaote sekä lääkärintodistus terveydentilasta.

Lisätietoja

http://www.keuda.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

toimialapäällikkö Eira Bani, eira.bani@keuda.fi, puh. 0504344128

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, Opetus- ja koulutuspalvelut

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda toteuttaa opiskelijoilleen sekä työelämälle yksilöllisiä, vaikuttavia koulutus- ja osaamisen kehittämispalveluja. Keski-Uudellamaalla sijaitsevissa 10 toimipisteessämme työskentelee 720 innostunutta keudalaista. Toimintamme sisältää 80 eri tutkintoihin johtavaa ammatillista, työvoima- ja valmentavaa koulutusta sekä aikuisten perusopetusta, joissa opiskelee vuosittain yli 10 000 opiskelijaa. Keuda on vuoden 2020 opetus- ja kulttuuriministeriön valitsema, ammatillisen koulutuksen laatupalkittu koulutuksen järjestäjä.


Osoite: Sibeliuksenväylä 55 A, 04400 Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat