Skip to main content
test
Tekstiilihuoltaja - Oulun Keskuspesula Oy

Meitä täällä Oulun Keskuspesula Oy:ssä on noin 85 tekstiilien huolto- ja vuokrauspalvelujen ammattilaista. Etsimme uusia tekstiilihuoltajia lyhyisiin määäräaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi haemme tuntityöntekijöitä 0-38,15h/viikko sopimuksella. Työaika sijoittuu vaihtelevasti 7.00 - 19.00 välille.
Oulun Keskuspesula Oy on yksi Suomen suurimmista tekstiilien huolto- ja vuokrauspalveluja tarjoavista yrityksistä. Toimimme uudessa ja nykyaikaisessa toimitilassa, Oulun Ruskossa. Asiakaskuntamme koostuu pääasiallisesti sosiaali- ja terveydenhuoltoalan toimijoista.
Tekstiilihuoltajana pääset työskentelemän monipuolisissa prosessiteollisuuden työpisteissä tekstiilien lajittelusta, viimeistelyyn ja pakkaamiseen. Työntekijältä odotamme täsmällisyyttä, ahkeruutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä työskennellä rutiininomaisissa ja saman tyyppisissä työpisteissä. Tekstiihuoltajan työssä on eduksi kiinnostus uuden oppimiseen ja positiivinen asenne työtä ja työyhteisöä kohtaan. Oulun Keskuspesula tarjoaa työntekijöilleen lounasedun, mahdollisuuden käyttää kuntosalia saunatiloineen sekä laajennetun työterveyshuollon.

Lisätietoja

http://www.oulunkeskuspesula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pekka Saari
pekka.saari@ppshp.fi

Lisätietoja

Oulun Keskuspesula Oy

Oulun Keskuspesula Oy tuottaa tekstiilihuoltopalveluita omistajille ja muille yrityksille, yhteisöille ja laitoksille kilpailukykyisesti ja laadukkaasti. Oulun Keskuspesula toimittaa pääosan tuotteistaan korkean hygienian vaatimusten mukaisesti mm. sairaaloille ja elintarviketeollisuudelle Henkilökuntaa pesulassa on noin 85, mukaan lukien vakituiset ja määräaikaiset työsuhteet. Pyykkiä pestään pesulassa keskimäärin 13 000 kg/päivä ja toimitamme n. 30 000 tekstiilikappaletta päivässä


Osoite: Liusketie 31, 90620 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat