Tekstiilihuoltaja / avoin hakemus - Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Etkö löytänyt sopivaa avointa tehtävää mutta palat halusta päästä osaksi mukavaa työyhteisöämme? Aika ajoin tarvitsemme lisävahvistusta joukkoomme. Jätä avoin hakemus, kerro itsestäsi, osaamisestasi ja miksi haluat meille töihin. Muista myös mainita, oletko kiinnostunut työskentelemään Keravalla, Kotkassa vaiko Turussa.

Tarvitsemme pitkin vuotta 18 vuotta täyttäneitä työntekijöitä tekstiilien huoltoon ja käsittelyyn.

Työt ovat pääosin seisomatyötä, joka sopivat niin naisille kuin miehille. Tekstiilihuoltopalveluja terveydenhuoltoalalle tuottavana yrityksenä kiinnitämme erityistä huomiota haluun tehdä vastuuntuntoisesti laadukasta työtä. Edellytämme hakijalta ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä riittävää suomenkielen taitoa.

Työtä tehdään pääsääntöisesti pienryhmissä. Perehdytämme kaikki uudet työntekijät tehtäviinsä työpaikalla, joten aikaisempi kokemus ei ole välttämätöntä. Kokemus tekstiilihuollosta on eduksi.

Kokoaikatyössä työaika vaihtelee klo 5:45 ja 22:15 välillä pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa.

Palvelussuhteen tyyppi: määräaikainen tai vakinainen

Palkkaus Avaintesin mukaan


Työn luonne kokoaikatyö

Työnantaja Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Kunta Kerava, Kotka tai Turku

Työnantajakuvaus
Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy on Suomen johtava terveydenhuollon tekstiilihuollon asiantuntija. Olemme huoltovarmuuskriittinen yritys ja palvelemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa alueella, joka kattaa lähes puolet suomalaisista. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravalla, Turussa sekä Kotkassa ja työllistämme yhteensä noin 400 tekstiilihuollon ammattilaista. Tuotamme omistajillemme korkealaatuisia tekstiilienhuolto- ja vuokrauspalveluja luotettavasti ja ammattitaidolla.

Internet-linkki työpaikan esittelysivuillehttp://www.puro.fi/

Lisätietoja

http://www.puro.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tuotantopäällikkö Jari Laitinen sähköpostitse jari.laitinen@puro.fi

Lisätietoja

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy on Suomen johtava terveydenhuollon tekstiilihuollon asiantuntija. Olemme huoltovarmuuskriittinen yritys ja palvelemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa alueella, joka kattaa lähes puolet suomalaisista. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravalla, Turussa sekä Kotkassa ja työllistämme yhteensä noin 400 tekstiilihuollon ammattilaista.


Osoite: Isonkiventie 8, 04250 Kerava

Sinulle suositellut työpaikat