Tekstiilihuoltaja, kesälomansijaisuus Kerava - Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy

Haluatko kunnon kesätyön? Jotta ahkera henkilökuntamme pääsee viettämään ansaittua kesälomaa, haemme hyvän asenteen omaavia, ripeitä ja oma-aloitteisia kesäsijaisia tositoimiin turvaamaan puhtaan pyykin toimittamisen asiakkaillemme myös kesällä.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Keravan tuotantolaitokseen tekstiilihuollon pariin. Olet 18 -v täyttänyt, reipas ja uskallat tarttua toimeen. Haluat tehdä hyvää laatua, olet positiivinen ja kannustava työkaveri.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, täydet viikkotunnit, vähintään kuusi viikkoa töitä, mahdollisuuden nukkua pitkään joka toinen viikko ja mahdollisuuden nauttia kesäilloista joka toinen viikko maanantaista perjantaihin. (Palkkaus AVAINTA ry työehtosopimuksen mukaisesti).

Kesätyön kesto on pääsääntöisesti 2-3 kk kesä - syyskuun välillä. Arvostamme, jos voit työskennellä koko tuon ajan. Yksittäisiä tarpeita voi olla jo alkukeväästä huhti-toukokuussa ja/tai myöhemmin syksyllä. On tärkeää, että mainitset hakemuksessa koska voit työskennellä. Eduksi katsomme, jos sinulta löytyy tehtävään liittyviä opintoja/tutkinto tai aiempaa kokemusta tekstiilihuollon parista.

Kun aloitat kesätyösi meillä, saat hyvän perehdytyksen tehtäviisi, jossa sinua tukevat esimies ja tiimisi. Opi kokeneemmilta ja virkistä meitä ajatuksillasi. Moni kesätyöntekijä on ollut meillä useampana kesänä. Hyville tekijöille on tarvetta kesän jälkeenkin vakituisen henkilöstön lomien tuurauksessa sekä kiireaikoina.

Odotamme sinulta sitoutumista sovittuun jaksoon ja työaikaan. Teet parhaasi, olet fyysiseen työhön sopiva, kestät pölyistä ympäristöä, sovit monikulttuuriseen yhteisöömme ja tulet toimeen suomen kielellä.

Työ on pääosin seisomatyötä ja sitä tehdään pienryhmissä.
Työaika vaihtelee vuoroviikoin aamu- ja iltavuorossa klo 5:45 -22:15 välillä.

Jäikö sinulla kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Jari Laitinen jari.laitinen@puro.fi (tai puhelimitse 050 5745 155).

HAKUOHJEET: Odotamme innolla kesätyöhakemustasi Puroon! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.3.

https://www.puro.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/

Lisätietoja

http://www.puro.fi

Tutustu työnantajaan

Jari Laitinen
Tuotantopäällikkö
+358505745155
jari.laitinen@puro.fi

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy, Kerava
Osoite: Isonkiventie 8, 04250 Kerava

Puro Tekstiilihuoltopalvelut Oy on Suomen johtava terveydenhuollon tekstiilihuollon asiantuntija. Olemme huoltovarmuuskriittinen yritys ja palvelemme sosiaali- ja terveydenhuoltoa alueella, joka kattaa lähes puolet suomalaisista. Yhtiö tuottaa asiakkailleen vaativia tekstiilihuoltopalveluja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Tuotantolaitokset sijaitsevat Keravalla, Turussa sekä Kotkassa ja työllistämme yhteensä noin 400 tekstiilihuollon ammattilaista.