Tekstinkäsittelijä - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 2.11.2021 klo 12 mennessä.

Kaksi TEKSTINKÄSITTELIJÄN TOIMEA

Tekstinkäsittelijän työnkuvaan kuuluu pääasiassa sanelujen ja palautteiden purkua. Kelpoisuusvaatimuksena tekstinkäsittelijän toimeen on tehtävään soveltuva kouluasteen tutkinto tai muu vastaava koulutus tai muutoin hankittu riittävä toimistotyötaito sekä terveydenhuoltoalan koulutus.

Hakijalta edellytämme, kymmensormijärjestelmän tehokasta hallintaa, hyvää suomen kielen taitoa, lääketieteellisen terminologian hallintaa, kokemusta terveydenhuollon sanelujen purkamisesta ja potilastietojärjestelmistä sekä oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Odotamme valituilta tarkkuutta, nopeutta ja joustavuutta sekä vastuullisuutta, erinomaista palveluasennetta ja sitoutumista tehtäväänsä.

Toimet täytetään 1.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Toimissa on kuuden kuukauden koeaika. Tehtäviin valittujen tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilasta. Olemme savuton kuntayhtymä. Palkkaus määräytyy KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan.

Hakemukset lähetetään sähköisenä www.kuntarekry.fi rekrytointijärjestelmän kautta. Valitsemme haastateltavat hakemuksen perusteella ja lähetämme heille kutsun haastatteluun sähköpostilla. Todistukset ja kelpoisuus tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Sari Koskela p. 044 419 5226
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
- osastonhoitaja Sari Koskela p. 044 419 5226
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149
tai sähköpostilla: etunimi.sukunimi@kalliopp.fi

Lisätietoja

Terveyspalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Vierimaantie 5, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat