Tekstinkäsittelijä, Sihteeripalvelut - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Etsitkö mielenkiintoista työtä sairaalaympäristössä? Oletko nopea ja huolellinen kirjoittaja ja viihdyt lääketieteellisten sanelujen kirjoittamisen parissa?

Meillä olisi tarjolla tekstinkäsittelijän sijaisuuksia Kuopion yliopistollisen sairaalan Sihteeripalveluissa. Sihteeripalvelut tukee turvallisia hoitoprosesseja tarjoamalla asiantuntevia tekstinkäsittelypalveluja KYSin eri työyksiköille.

Tekstinkäsittelijän työtehtävänä on lääketieteellisten sanelujen purku yhdessä muun tiimin kanssa sekä muut työyksikön oheistyöt. Tekstinkäsittelijänä olet tärkeä linkki hoitoketjussa.

Olisitko sinä etsimämme henkilö? Toivomme sinulta monipuolista terveydenhuollon tietojärjestelmien tuntemusta, erinomaista tekstinkäsittely- ja sanelunpurkutaitoa ja halua työskennellä joustavasti ja tavoitteellisesti tiimityömallin mukaan.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja mukavan työyhteisön tuen sekä työskentelyäsi tukevat modernit työskentelytilat Viestikadun Novapoliksella.

Kelpoisuusvaatimuksena tekstinkäsittelijöillä on soveltuva ammattikorkeakoulu- tai ammatillinen perustutkinto sekä kokemus alan työtehtävistä. Katsomme eduksi sosiaali- ja terveysalan tai liiketalouden alan koulutuksen ja terveydenhuollon toimintaympäristön tuntemuksen.

Työt alkavat syys-lokakuun tienoilla sopimuksen mukaan ja sijaisuudet voivat jatkua myös vuodenvaihteen jälkeen. Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana sopivien hakijoiden löydyttyä.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.psshp.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemuksesi sekä vapaamuotoinen kuvaus itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Anu Jokisaari, anu.jokisaari(at)kuh.fi, 044 717 4608 sekä rekrytoija Eetu Salmela, eetu.salmela(at)kuh.fi, 044 717 6794

Kuopion yliopistollinen sairaala
Osoite: Viestikatu, 70600 Kuopio

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!