Terveyden- ja sairaanhoitoalan sijaisuudet - Naantalin kaupunki

Naantalin kaupungin terveyspalvelut sekä hoito- ja vanhuspalvelut tarvitsevat jatkuvasti tekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin.

Tarvitsemme ammattitaitoiseen joukkoomme muun muassa sairaanhoitajia/terveydenhoitajia, lähihoitajia ja konekirjoittajia. Voit olla kokenut konkari tai alan opiskelija. Kerro hakemuksessasi kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus toimia lähihoitajan tai sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tehtävissä. Hoitoalan opiskelijoiden kelpoisuusvaatimukset määräytyvät tehtävän mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus. Haastattelun yhteydessä tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset sekä mahdolliset muut todistukset.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme pääasiassa sähköistä tekstiviestipalvelua, jonka kautta työtarjoukset lähetetään.

Lisätietoja

http://www.naantali.fi/terveys

Tutustu työnantajaan

Avohoito: 044 7334792
Kotihoito: 050 3302453
Ryhmäkodit: 040 0230390
Birgittakoti: 050 3390511
Vuodeosasto: 050 4141198

Naantalin kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: Naantali

Naantali - paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen yli 19 000 asukkaan kaupunki, jossa hallinto-, sivistys-, sosiaali- ja terveys- ja teknisissä palveluissa työskentelee noin 1 300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.