Terveydenhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Terveydenhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Peruspalvelukuntayhtymä Selänteessä on avoinna terveydenhoitajan toimi 1.6.2019 alkaen Hyvinvointipalveluiden palvelulinjalla. Terveydenhoitaja toimii Selänteen alueella, aloituspaikkana on Haapajärven äitiysneuvola ja kouluterveydenhuolto. Yhteistyö eri yksiköiden ja yhteistyötahojen kanssa on osa arkipäivää. Käytössä on Lifecare- potilastietojärjestelmä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kehittämisvalmiuksia. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus terveydenhoitajana työskentelystä neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Pääset mukaan innostuneeseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön.

Kelpoisuusehdot määräytyvät lain Terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/1994 mukaisesti. Hakijalta edellytetään terveydenhoitajan amk -tutkintoa tai aikaisempaa opistoasteista tutkintoa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä Rikosrekisterilain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote. Noudatamme 6 kuukauden koeaikaa.

Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisinä Kuntarekry.fi- järjestelmän kautta. Voit kuitenkin hakea tehtävään myös lähettämällä hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Mainitse hakukuoressa silloin tehtäväavain 228269. Pätevyyden osoittavat todistukset ja muut todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne, hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila, Toipilaspolku 1, 86800 PYHÄSALMI.

Lisätietoja antavat johtava terveydenhoitaja Marja-Leena Lehtomäki p. 040 3587233 ja hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040-1808992

Hakuaika päättyy 26.4.2019 klo 15.

Haapajärvellä 12.4.2019

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: puh. 044 445 6639.
Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

Lisätietoja antavat johtava terveydenhoitaja Marja-Leena Lehtomäki p. 040 3587233 ja hyvinvointipalvelujohtaja Minna Malila p. 040-1808992

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Haapajärvi, Pyhäjärvi, Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan