Terveydenhoitaja - Inarin kunta

Terveydenhoitaja - Inarin kunta

Toimenkuvaan kuuluu mm. lastenneuvolatyö 25 %, kouluterveydenhuolto 25 % ja aikuisten terveysneuvonta ja sairausvastaanotto 50 %. Tämänhetkinen sijoituspaikka on Inarin terveystalo. Työaikamuotona on yleistyöaika. Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn, verkosto- ja tiimityötaitoja sekä aktiivista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus työmatkoilla on välttämätön. Inarin kunta on savuton työyhteisö. Toimi täytetään 1.7.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2486,77 €/ kk. Lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet sekä Inari-lisä 3 %. Toimessa noudatetaan 4 kk koeaikaa. Ennen toimen vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan, selvitys tartuntatautilain mukaisesta kattavasta rokotussuojasta sekä esitettävä rikosrekisterilain6 § 2 mom. mukainen rikosrekisteriote.

Toimeen haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai vaihtoehtoisesti postitse: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto/ Avohoidon johtaja Mirja Laiti, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: "hakemus toimeen". Kelpoisuuden osoittavat todistukset sekä muut todistukset joihin hakija haluaa vedota tulee liittää Kuntarekryn hakemukseen tai lähettää erikseen yllämainittuun postiosoitteeseen.

Ilmoitus julkaistaan kokonaisuudessaan kunnan virallisella ilmoitustaululla ja kotisivuilla www.inari.fi.

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Lisätietoja antaa avohoidon johtaja Mirja Laiti, puh. 040 844 5627 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta
Osoite: Saarikoskentie 4 b, 99870 Inari

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Tutustu työnantajaan