Terveydenhoitaja - Janakkalan kunta

Terveydenhoitaja - Janakkalan kunta

Haemme

NEUVOLAN JA KOULUN TERVEYDENHOITAJAA

Janakkalan perhekeskukseen Tervakosken toimipisteeseen 1.2.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän moniammatillisessa perhekeskuksessa. Meiltä saat ryhmätyönohjausta ja kannustamme säännöllisesti täydennyskoulutukseen. Tutustu meihin www.janakkala.fi/palvelut/perhekeskus/
https://fi-fi.facebook.com/perhekeskus/

Työsi perustoimintaa ovat määräaikaistarkastukset, terveysneuvonta, ryhmätoiminta ja rokottaminen. Janakkalassa neuvolapalvelut tarjotaan Tervakoskella ja Turengissa terveysasemien yhteydessä. Kouluterveydenhoitajan työ tehdään kouluilla. Kaikki neuvoloiden terveydenhoitajat vastaavat äitiysneuvola-, lastenneuvola- sekä perhesuunnitteluasiakkaista.

Etsimme vastuullista, aktiivista ja kehittämisestä innostuvaa kollegaa, jolla on paineensietokykyä sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja työelämätaidot. Jos tunnistat itsesi esille tuoduista kiinnostuksen kohteista ja taidoista, olet etsimämme vahvistus tiimiimme.

Tehtäväkohtainen palkka on 2516,51 e ja työaikamuotona yleistyöaika. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa, jonka aikana valitun on suoritettava hyväksytysti LOVe sekä yksikön lääkehoidon näytöt.
Terveydenhoitajan toimi on haettavana 23.10.2019 alkaen.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen terveydenhoitajan laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa terveydenhoitaja Eeva Vehviläinen-Helenius, puh. 03 680 1716 ja hallinnollisiin kysymyksiin vastailee ylihoitaja Sini Kelo, puh. 03 680 1923.
Sähköiset hakemukset Kuntarekry.fi-palvelun kautta. Hakuaika päättyy 15.11.2019 klo 12.00. Haastattelut pidetään 3.12.2019.

Janakkalan kunta, Perusturva, Terveydenhuolto
Osoite: Kivimiehentie 2, 12400 Tervakoski

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen Kasvukäytävän keskipisteessä. Tavoitteenamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkovat Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie ja monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.