Terveydenhoitaja - Oulaisten kaupunki

Terveydenhoitaja - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta julistaa haettavaksi terveyskeskuksen vastaanottopalveluissa 29.11.2019 kello 14 mennessä:

Terveydenhoitaja, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Etsimme joukkoomme innostunutta ja positiivista terveydenhuollon ammattilaista.
Koulu- ja opiskeluterveydenhoitajan tehtävään sisältyy nuoren kasvun ja kehityksen sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämistä ja perheiden hyvinvoinnin tukemista. Moniammatillinen ja verkostomainen työskentely yhdessä mm. koulun opetushenkilöstön, koululääkärin, psykologin ja kuraattorin kanssa kuuluu olennaisena osana työhön. Tehtävä sisältää myös lastenneuvolatyötä n. 1pv/viikko.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Toimi on kaupungin hallinto- ja johtosäännön alainen. Eläke-edut määräytyvät kunnallisen eläkesäännön mukaan. Palkka ja työehtoja koskevat määräykset KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Heidi Laitila puh. 044-4793 449 ja hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044-4793 463. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Oulaisten terveyskeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 7 - 9, 86300 Oulainen