Skip to main content
test
TERVEYDENHOITAJA (2kpl), Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, Keusoten alue, Tuusula - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule tekemään merkityksellistä työtä lasten ja nuorten pariin, mukaviin työyhteisöihin!

Meillä on avoinna kaksi vakituista tehtävää Keusoten alueen koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa Tuusulassa.

Kouluissa ja oppilaitoksissa terveydenhoitaja työskentelee lasten ja nuorten kanssa, pääsääntöisesti yksin oman ammattiryhmänsä edustajana. Tehtävässä pääset mukaan kehittämään omaa työtäsi ja kartuttamaan yhteistä osaamista sekä pääset kehittämään Keusoten asiakkaiden saamaa palvelua ja liittyä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ammattilaisten joukkoon!

Terveydenhoitajan päätehtäviin kuuluvat terveystarkastukset ja muu vastaanottotyö sekä moniammatillinen yhteistyö. Työtä tehdään yhteistyössä muun opiskeluhuollon ja tarvittaessa lapsen huoltajien sekä muun verkoston kanssa. Tutustu kouluterveydenhuoltoon

Edellytämme kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä sekä moniammatillisesta yhteistyöstä, valmiuksia toimia itsenäisesti sekä erilaisissa työryhmissä. Toivomme, että olet kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Työtehtävien joustava hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön ja kiitettävää suomen kielen taitoa. Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista terveydenhoitajan pätevyyttä sekä laillistamista Suomessa sekä soveltuvuutta tehtävään.

Arvostamme positiivista asennetta, monipuolista työkokemusta, potilastietojärjestelmäosaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde (2kpl) alkaen 20.8.2022 tai aloitus sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2664 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu linkin kautta rekrytointiin ja näe vaadittavat luvat. Avaa sivu tästä
Kysy rohkeasti lisää koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esihenkilö Sanna Puolakka, puh. 050 497 0248, sanna.puolakka@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 18.8.2022 klo 14.00 mennessä.

  • Olemme hakijoihin yhteydessä ja mahdollisesti teemme valintoja jo hakuaikana.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat