Terveydenhoitaja - Haapaveden kaupunki

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi hakee terveydenhoitajaa Haapaveden terveyskeskuksen vastaanotolle. Haemme henkilöä, jolla on laaja-alaista ammatillista osaamista. Työn kuvaan kuuluu paljon palveluja tarvitsevien palveluohjaus, ikääntyvien asiakkaiden ja omaishoitajien terveystarkastukset sekä avh-yhdyshenkilön tehtävät. Työtehtäviin kuuluu myös Tulpparyhmien vetäminen yhdessä työparin kanssa.

Työ alkaa 5.10.20 tai sopimuksen mukaan. Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus.
Työehtoja koskevat määräykset sekä palkkaus ovat KVTES:n mukaiset. Työaika on 38,25 h/viikko.

Arvostamme kokemusta terveydenhoitajan työstä. Odotamme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä moniammatillista työotetta sekä myönteistä asennetta kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Palveluesimies Eeva Mäki 044-7591443 eeva.maki@haapavesi.fi

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, vastaanotto
Osoite: Myyrinkuja 1, 86600 Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia ja ennakkoluulottomia työkavereita.