Terveydenhoitaja - Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä

Haemme Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymään TERVEYDENHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen kouluterveydenhuoltoon ajalle 1.11.2020-30.4.2021.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tai terveydenhoitajan amk -tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistaminen (terveydenhoitaja).

Tehtävässä menestyminen edellyttää terveydenhoitotyön tuntemusta ja toivomme hakijalta kokemusta kouluterveydenhoitajan työstä. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, moniammatillista työotetta, kykyä itsenäiseen työhön sekä joustavuutta.

Työsuhteessa noudatetaan 1 kk koeaikaa.
Valitulla tulee olla tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja ja hänen tulee esittää lain 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Pyydämme jättämään hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.paimionsauvonterveyskeskus.fi/terveyskeskus

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja
Nina Tainio
p. 02 474 6319
nina.tainio@paimio.fi

Paimion-Sauvon kansanterveyskuntayhtymä, Yksilön ja väestön perusterveydenhuolto, Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto
Osoite: Terveyskeskuksentie 1, 21530 Paimio

PAIMION-SAUVON KANSANTERVEYSKUNTAYHTYMÄ tuottaa omistajakuntiensa asukkailleen tilaamat perusterveydenhuollon palvelut. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 13 800 asukasta. Kuntayhtymällä on pääterveysasema Paimion kaupungissa ja terveysasema Sauvon kunnassa. Palveluksessamme on noin 90 henkilöä.