Terveydenhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme terveydenhoitajaa vastaanottotyöhön. Työ alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Kyseessä on sijaisuus 31.8.2021 saakka.

Työn pääasiallinen sisältö on kroonisten sairauksien seuranta ja hoito sekä akuuttisairaanhoito. Kokemus vastaanottotyöstä lasketaan eduksi, arvostamme myös diabetes osaamista.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto (terveydenhoitaja/sairaanhoitaja) tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,25 h/ viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan kahden kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

palveluvastaava Senja Kangas, senja.kangas@loviisa.fi, puh 044 505 1978
palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh 040 188 3654

Perusturvakeskus
Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta