Terveydenhoitaja - Peruspalvelukuntayhtymä Kallio

Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa on terveydenhuollon toimialueella haettavana 9.8.2021 klo 12 mennessä

Kaksi TERVEYDENHOITAJAN tointa

Toisen tehtävän alkusijoituspaikkana on Nivalan neuvola ja toisen tehtävän alkusijoituspaikkana Sievin ja Ylivieskan neuvola (50%/50%). Nivalan toimi on pääosin kouluterveydenhuoltoa, Sievin ja Ylivieskan toimi on lastenneuvolaa ja kouluterveydenhuoltoa.
Haemme tehtävään hyvät vuorovaikutus - ja yhteistyötaidot omaavaa sekä kehitysmyönteistä ennaltaehkäisevän terveydenhuollon asiantuntijaa, jolla on vahva terveyden edistämisen näkökulma, aktiivinen työote ja rohkeus itsenäiseen päätöksentekokykyyn. Työhön kuuluu terveydenhoitajan laaja-alaiset tehtävät neuvolassa ja kouluterveydenhuollossa.

Terveydenhoitajan toimeen kelpoisuusehtona on alempi ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteen terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaisen rokotussuojan voimassa oloa.

Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan.

Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan, soveltuvuuslausunto (tartuntatautilain 48§ mukaan) ja rikosrekisteriote. Olemme savuton terveyskeskus.

Lisätietoja antavat:
- avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Heidi Laitila p. 044 419 5023, heidi.laitila@kalliopp.fi
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149, margit.yli-kotila@kalliopp.fi

Hakemukset todistusjäljennöksineen jätetään sähköisesti www.kuntarekry.fi palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kalliopp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat:
- avoterveydenhuollon palvelupäällikkö Heidi Laitila p. 044 419 5023, heidi.laitila@kalliopp.fi
- hoitotyön johtaja Margit Yli-Kotila p. 044 419 5149, margit.yli-kotila@kalliopp.fi

Lisätietoja

Neuvolapalvelut

Järjestämme Peruspalvelukuntayhtymä Kalliossa Alavieskan ja Sievin kuntien sekä Nivalan ja Ylivieskan kaupunkien sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut alueen noin 33 500 asukkaalle. Meillä työskentelee noin 1000 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaista.

Arvostamme henkilöstömme osaamista ja tuemme jatkuvaa ammattitaidon kehittämistä. Olemme parantaneet toimintaamme vahvasti koko olemassaolomme ajan. Meillä on uudistettu työtapoja ja prosesseja kaikissa Kallion palveluissa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, laajat työterveyshuollon palvelut ja muuta työhyvinvointia tukevia palveluja. Tervetuloa osaavaan ja innostuneeseen joukkoomme!


Osoite: Kirkkotie 4, 84100 Ylivieska

Sinulle suositellut työpaikat