Terveydenhoitaja - Oulunkaaren kuntayhtymä

Etsimme terveydenhoitajaa Pudasjärven lastenneuvolan määräaikaiseen työhön ajalle 18.10.-31.12.2021. Lastenneuvola työssä seuraataan ja edistetään lapsen fyysistä, pyykkistä, sosiaalista kasvua ja kehitystä sekä tuetaan vanhempia turvalliseen, laspsilähtöiseen kasvatukseen. Työhön kuuluu myös koronarokotuksiin osallistuminen.
Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen terveydenhoitajan laillistuksen. Tehtävässä edellytetään tartuntalain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Myös loppuvaiheen terveydenhoitaja-opiskelijat voidaan huomioida. Aloitus mahdollista myös ilmoitettua aiemmin. Sijaisuuden jatkuminen mahdollista myös ensi vuoden puolelle.

Oulunkaaren työntekijät tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin.

Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 28 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Lisätietoja

http://oulunkaari.com
https://www.instagram.com/oulunkaari/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs. perhekeskuskoordinaattori Kirsi Kähkönen, kirsi.kahkonen@oulunkaari.com, 050 353 6711

Lisätietoja

Pudasjärven neuvolapalvelut

Meidän työntekijämme tekevät työtä, jolla on merkitys. Työntekijät ovat tärkein voimavaramme, joten panostamme koulutukseen ja työhyvinvointiin. Olemme edelläkävijöinä ottamassa käyttöön mm. verkkokauppatyylisesti toimivan työhyvinvointitarjottimen.

Me huomioimme vahvuutesi ja pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi. Rahanarvoisia etuja ovat mm. lounasetu sekä ePassi liikunta- ja kulttuuripalvelujen hyödyntämiseen. Olemme savuton työyhteisö.

Alueemme ulottuu Syötteeltä Rokualle ja Oulujärveltä Perämerelle. Missä ja miten sinä mieluiten vietät vapaa-aikasi? Pyrimme siihen, että työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen on sinulle helppoa.

Me Oulunkaaren kuntayhtymässä tuotamme yhdessä Iin, Pudasjärven, Simon, Utajärven ja Vaalan sosiaali- ja terveyspalvelut. Lisäksi tuotamme jäsenkunnillemme henkilöstö-, talous- ja it-palvelut. Kuntalaisia alueellamme on noin 26 000, ja työntekijöitä meillä on noin 1200.

Oulunkaari on moderni sote-alan kehittäjä, ja me muun muassa koordinoimme Pohjois-Pohjanmaan sote-uudistuksen palvelustrategian valmistelua koko maakunnan alueelle. Kehitämme aktiivisesti uudenlaisia palvelumalleja, joissa erityisesti asiakaslähtöisyydellä ja digitaalisilla ratkaisuilla on iso rooli. Haluaisitko sinäkin liittyä digituutor-verkostoomme, joka pilotoi ja markkinoi uusia digipalvelujamme?

Tuemme yhdessä kuntalaisia oman ja läheisten hyvinvoinnin ja turvallisen arjen rakentamisessa. Meille tärkeitä ovat uudistuvat lähipalvelut, ennaltaehkäisevät palvelut sekä sujuvat palveluketjut. Tärkeimmät arvomme ovat yhdessä tekeminen, vaikuttava osallisuus ja rohkea kehittäminen, ja meillä kehittäminen kuuluu kaikille. Visiomme on hyvinvointi syntyy yhdessä.

Tervetuloa osaksi meitä!

T: #oulunkaarenosaajat

#yhdessäoulunkaarella #kehittäminenkuuluukaikille


Osoite: Juhontie 8, 93100 Pudasjärvi

Sinulle suositellut työpaikat