Terveydenhoitaja - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.

Nyt haemme joukkoomme koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon TERVEYDENHOITAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 saakka.

Työ painottuu alakouluikäisten lasten kouluterveydenhuoltoon. Moniammatillinen ja verkostomainen työskentely yhdessä muiden toimijoiden kanssa kuuluu olennaisena osana työhösi. Terveydenhoitaja työskentelee osana oppilashuoltoa (kuraattori, koulupsykologi, koululääkäri) sekä tiiviissä yhteistyössä opettajien ja muiden koulun henkilökunnan jäsenten kanssa. Muuramen kouluterveydenhuollossa työskentelee lisäksesi kaksi kouluterveydenhoitajaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä oikeus toimia terveydenhuollon ammattihenkilönä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa sijaisuuteen voidaan valita myös loppuvaiheen opiskelija tai valmistumassa oleva terveydenhoitaja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävässä noudetaaan koeaikaa.

Tehtävään valitun tulee esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajantasaista lääkehoidon osaamista (Lop / Love) tai sen suorittamista heti palvelussuhteen alussa.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Tervetuloa työkaveriksemme Muurameen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava terveydenhoitaja Susanna Laakkonen puh. 050 338 5278, paras aika tavoitella on arkisin klo 8-9 sekä klo 14-15.

Lisätietoja

Muuramen hyvinvointi -liikelaitos, Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat