Haemme
TERVEYDENHOITAJAA Janakkalan neuvolapalveluihin.

Terveydenhoitajamme on siirtynyt kehittämistehtävään ja haemme terveydenhoitajan sijaista Janakkalan neuvolapalveluihin ajalle 20.9.- 31.12.2021.

Tarjoamme sinulle monipuolista ja mielenkiintoista työtä neuvolassa keskeisenä osana perusterveydenhuollon ehkäisevää ja terveyttä edistävää toimintaa. Saat käyttää laajasti ammatillista osaamistasi ja tehdä töitä monialaisessa perhekeskustiimissä ja sinulla on taatusti osaavat kollegat tukenasi.

Terveydenhoitajana työskentelet äitiys-, lastenneuvola ja perhesuunnitteluneuvolassa. Toimit perheen tukena raskauden ja alle kouluikäisen lapsen neuvolaseurannan ajan. Tuet raskaana olevan naisen ja sikiön terveyttä sekä edistät koko perheen hyvinvointia yhdessä monialaisen tiimin kanssa. Lastenneuvolassa lapsen fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen kasvu ja kehitys ovat työsi keskiössä. Olet perheen tukena turvallisessa, lapsilähtöisessä kasvatuksessa ja lapsen hyvässä huolenpidossa sekä parisuhteen hoitamisessa. Perhesuunnitteluneuvolassa vastaat nuorten ja perheiden seksuaaliterveysneuvonnasta.

Arvostamme tiimityötaitojasi, joustavuuttasi ja kykyäsi asiakaslähtöiseen työskentelyyn.

Toivomme sinulta terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista terveydenhoitajan laillistusta mutta huomioimme myös loppuvaiheen opiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme!

Haethan pian sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi
https://www.janakkala.fi/palvelut/terveys/neuvolat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoa tehtävästä antavat palvelupäällikkö Tarja Saari puh. (03) 680 1394, tarja.saari@janakkala.fi tai palveluvastaava Emilia Jantunen puh. (03) 680 1438 emilia.jantunen@janakkala.fi

Lisätietoja

Janakkalan kunta

Lähes 17 000 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla ja naapurikaupunkien syke vartin päässä. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin Hiidenjoki, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.


Osoite: Tapailanpiha 13 C, 14200 Turenki

Sinulle suositellut työpaikat