test
Terveydenhoitaja - Uudenkaupungin kaupunki

Tule mukaan U-soten ystävälliseen ja rohkeaan joukkoon!
Haemme nyt Uudenkaupungin kaupungin yhteistoiminta-alueen ennaltaehkäisevään terveydenhuoltoon terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2022 saakka. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Myös kesätyö on mahdollinen.

Tarjoamme sinulle kehittämismyönteisen, innostavan ja mukavan työyhteisön ja mielenkiintoisen näköalapaikan lapsiperheiden palveluiden keskiöön, neuvolaan.

Tulet toimimaan terveydenhoitajana koko Uudenkaupungin yhteistoiminta-alueella. Tehtävä määräytyy tarpeen mukaan ja sisältää sekä pysyvää sijaistamista alueen neuvoloissa että kausiluonteista sijaistamista esimerkiksi vuosilomien ajan. Tehtävään sisältyy myös rokotustoimintaa ja seulontatarkastuksia.

Tehtävä on kokopäiväinen, mutta voidaan täyttää tarvittaessa myös osa-aikaisena. Työtä voidaan suunnitella joustavasti huomioiden perhe-elämän tai muun elämäntilanteen asettamat vaatimukset.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laillistettu terveydenhoitajan tutkinto. Eduksi katsotaan kokemus neuvolatyöstä.
Hakijalta odotamme aktiivista terveyden edistämisen työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Lisäksi edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Varaudu esittämään tutkinto- ja mahdolliset työtodistuksesi haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://uusikaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluyksikön esimies, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto, Taru Elo puh. 0400 236700
E-mail: etunimi.sukunimi(at)uusikaupunki.fi

Lisätietoja

Uudenkaupungin kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus

UUSIKAUPUNKI on vuonna 1617 perustettu nuorekas ja aktiivinen noin 15 500 asukkaan viihtyisä teollisuus- ja satamakaupunki lounaisrannikolla. Seutukuntansa vahvan ja vetovoimaisen keskuksen menestys perustuu luovaan osaamiseen sekä julkisten palvelujen hyvään laatuun ja joustavuuteen. Kasvun mahdollisuudet nousevat aktiivisesta elinkeinopolitiikasta, ihmisläheisestä, merellisestä ympäristöstä ja yhteisestä tahdosta.

Uudessakaupungissa on erittäin hyvät liikuntamahdollisuudet, kuten kilometrin mittainen hiihtoputki, SRL:n hyväksymä ratsastuskoulu, useita kuntosaleja, lenkkipolkuja, 18-reikäinen golfkenttä, uimahalli ja paljon muuta. Myös kulttuurielämä on elävää. Uudessakaupungissa on teatteri, useita gallerioita, elokuvateatteri, lukuisia musiikkitapahtumia, kirjasto, musiikkiopisto ja monialainen Vakka-Suomen kansalaisopisto. Meillä on myös erinomaiset varhaiskasvatuspalvelut, koulut, lukio sekä ammattiopisto. Ainutlaatuiset harrastusmahdollisuudet vievät sinut vaikkapa golfkentälle, kuntoputkeen tai veneilyn pariin. Maailman kaunein saaristo alkaa jo kotioveltasi.

Kaupunki noudattaa savuttoman työpaikan periaatteita.

Sosiaali- ja terveyspalveluille on myönnetty SHQS laaduntunnustus.


Osoite: Terveystie 2, 23500 Uusikaupunki

Sinulle suositellut työpaikat