test
Terveydenhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme terveydenhoitajaa lasten ja nuorten peruspalveluihin. Työ on ensisijaisesti lastenneuvola ja kouluterveydenhuoltoa, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa Lapinjärven terveystalo. Tarpeen vaatiessa työ voi myös tilapäisesti sisältää muuta lasten ja nuorten peruspalveluiden terveydenhoitajan työt muissa toimipisteissä.

Työ alkaa 3.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Pätevyysvaatimus: terveydenhoitajan amk-tutkinto tai aiempi opistotason erikoistumistutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus Suomessa. Kielitaitovaatimuksena on molempien kotimaisten kielten hallinta.

Ennen valintapäätöksen vahvistamista hakijan on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Yleistyöaika 38,25 h/viikko. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vs palveluvastaava Minna Backlund, puh 040 480 5199, minna.backlund@loviisa.fi
palvelupäällikkö Jaana Iivonen, puh 0440 555 471, jaana.iivonen@loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Lapinjärventie 25, Lapinjärvi, 07800 Lapinjärvi
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat