test
Terveydenhoitaja - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupungin terveyspalvelut hakee terveydenhoitajaa

Kyseessä on sijaisuus, mikä käytännössä tarkoittaa työskentelyä ehkäisy-, äitiys-, ja lastenneuvoloissa sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa. Työ on monipuolista ja vaihtelevaa aina suunniteltujen vuosilomien sijaistuksista äkillisten poissaolojen paikkaamiseen Kaarinan neuvoloiden sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipisteissä.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon tiedollista hallitsemista, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, paineensietokykyä ja kehittämismyönteisyyttä. Kokemus neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhoitajan työstä katsotaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48 § edellyttämää rokotussuojaa.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen suojelemaan lasten henkilökohtaista koskemattomuutta ja turvallisuutta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään, joten tarkistamme rikostaustaotteesi ennen työsopimuksen solmimista (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Sosiaali- ja terveyspalvelut, Tarja Huhtinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Heinonen
Osastonhoitaja
Kaarinan kaupunki, terveyspalvelut
Neuvola-, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto,
puhe- ja toimintaterapia sekä psykologipalvelut
Puh. 050 3145 237
paivi.s.heinonen@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen,
ota yhteys rekrytointisuunnittelija Minna Lampinen
minna.lampinen@kaarina.fi
p. 050 314 6197

Lisätietoja

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Terveyspalvelut, Ehkäisy- ja äitiysneuvola

Kaarina on yli 35 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 2000 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 75 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.


Osoite: 20780 Kaarina
Kaarinan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat