test
Terveydenhoitaja - Loviisan kaupunki

Haemme terveydenhoitajaa vastaanottotyöhön. Työ alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Työn pääasiallinen sisältö koostuu kroonisten sairauksien seurannasta ja hoidosta, sekä akuutti sairaanhoidosta. Perusturvakeskuksen lääkäri/hoitajavastaanoton toiminta perustuu moniammatilliseen tiimimalliin. Asiakkaille nimetään omahoitaja, johon asiakas ottaa yhteyttä kaikissa sairauksiinsa liittyvissä asioissa. Arvostamme kokemusta erilaisten kroonisten sairauksien hoidosta, mutta koulutamme tarvittaessa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto (terveydenhoitaja/sairaanhoitaja) tai aikaisempi opintoasteen vastaava tutkinto. Työaika 38,25 h/ viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa.

Toimeen valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaika. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukainen rokotussuoja.

Läs mer

http://www.loviisa.fi

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

palveluvastaava Senja Kangas, senja.kangas@loviisa.fi, puh 044 505 1978
palvelupäällikkö Päivi Sippula, paivi.sippula@loviisa.fi, puh 040 188 3654

Lär dig mer om oss

Perusturvakeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Adress: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat