test
Terveydenhoitaja - Kangasalan kaupunki

Tervetuloa Kangasalan kaupungin ammattilaisten joukkoon!

Haemme terveydenhoitajaa Kangasalan aikuisneuvontaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Toimit aikuisneuvonnan terveydenhoitajana Suoraman OmaAsemalla osana moniammatillista tiimiä. Työhön kuuluu itsenäinen vastaanoton pitäminen ja monipuoliset tehtävät pääasiassa aikuisväestön terveyden edistämiseksi. Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus aikuisten terveysneuvonnan työtehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Edellytämme tehtävän vastaanottavalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Jätä hakemuksesi 7.12.2021 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätiedot
Va. avoterveydenhuollon osastonhoitaja Pauliina Leino p. 050-3004663 pauliina.leino@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Va. avoterveydenhuollon osastonhoitaja Pauliina Leino p. 050-3004663 pauliina.leino@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat