test

Salon kaupungin Läntisessä avoterveydenhuollossa on haettavana kiertävän terveydenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde 7.2.2022 alkaen.

Terveydenhoitajan työtehtävä sijoittuu Salon kaupungin varahenkilöstöön eri avoterveydenhuollon palvelualueille:
- neuvola- ja kouluterveydenhuolto
- aikuisvastaanotto
- lääkärinvastaanotto

Etsimme joukkoomme tekijää, joka ammattitaidollaan, osaamisellaan ja esimerkillään on valmis tekemään kanssamme Salosta joka päivä vieläkin paremman.

Etsimme innostunutta, joustavaa ja yhteistyökykyistä henkilöä, jolla on positiivinen asenne työhön, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata asiakas ja potilas kunnioittavasti. Kehitysmyönteisyys ja työkokemus eri sektoreilta luetaan hakijan eduksi. Tehtävien hoitaminen edellyttää myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, liikkumisvalmiutta, itsenäistä työotetta ja rohkeutta työskennellä muuttuvissa olosuhteissa.

Varahenkilöstön tehtävänä on äkillisten poissaolojen ja vuosilomien sijaistaminen, sekä muut sovitut sijaistukset. Työalue sisältää useita työyksiköitä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Lisäksi edellytämme voimassa olevaa lääkehoidon lupaa tai sen suorittamista välittömästi työsuhteen alkaessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Tehtäväkohtainen palkka on 2611,00 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi 6 kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää.

Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain § 48 mukaista rokotussuojaa.
Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Osastonhoitaja Tuija Pihlaja-Järvensivu puh. 044 7723747, tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi ja apulaisosastonhoitaja Jonna Elovaara puh. 044 7723061 jonna.elovaara@salo.fi.

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus / terveydenhoitaja. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 25.1.2022 klo 12.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Tuija Pihlaja-Järvensivu puh. 0447723747, tuija.pihlaja-jarvensivu@salo.fi ja apulaisosastonhoitaja Jonna Elovaara 0447723061, jonna.elovaara@salo.fi

Lisätietoja

Läntisen alueen avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Vilhonkatu 25, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat