test

Salon kaupungin itäisen avoterveydenhuollon yksikössä on haettavana terveydenhoitajan sijaisuus aikuisvastaanotossa 1.2. - 31.12.2022, ensimmäinen sijoituspaikka on Salon pääterveysasema.

Lisätietoa tehtävästä antavat:
Osastonhoitaja Riitta Ahlqvist puh. 044 772 3615, riitta.ahlqvist@salo.fi tai apulaisosastonhoitaja merja.sainio@salo.fi puh. 044 7723099

Toimessa hakijan eduksi katsotaan monipuolinen työkokemus terveydenhoitajan työhön kuuluvilta eri sektoreilta painottuen aikuisvastaanottoon. Työ on itsenäistä, liikkuvaa ja vaatii hyvät yhteistyötaidot. Tarvittaessa terveydenhoitaja toimii myös lääkärin vastaanotolla ennaltaehkäisevänä terveydenhoitotyön ammattilaisena.

Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä sairaanhoitajan että terveydenhoitajien toimiin valituilta. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, laajennettuja työterveyshuollon palveluita, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Tavoitteemme on olla joka päivä parempi kaupunki sekä asukkaillemme, yrittäjillemme, henkilöstöllemme että yhteistyökumppaneillemme. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävissä on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys. Tehtävien hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, tähän kuuluu myös 1.2.2022 alkaen covid-19-taudin sairastamisen tai covid-19-rokotusten antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Tehtävään valitulta edellytetään oman auton käyttöä. Palkkaus toimessa on 2611,00 euroa/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi kuuden kuukauden jälkeen sinulle maksetaan henkilökohtaista palkanlisää. Työsuhteeseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Työsuhteessa noudatetaan enintään viiden kuukauden koeaikaa.

Työsuhde alkaa 1.2.2022 tai sopimuksen mukaan.

Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /terveydenhoitajan sijaisuus, Itäinen avoterveydenhuolto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 12.00.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Riitta Ahlqvist puh. 044 772 3615, riitta.ahlqvist@salo.fi tai apulaisosastonhoitaja merja.sainio@salo.fi puh. 044 7723099

Lisätietoja

Itäisen alueen avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Tehdaskatu 2, 24100 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat