test
Terveydenhoitaja - Kangasalan kaupunki

TERVETULOA TÖIHIN KANGASALAN KAUPUNGIN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!

Haemme terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoon, sijoituspaikkana Pälkäneen Kostianvirran yhtenäiskoulu, Pälkäneen lukio ja Anna Tapion koulu. Koulu- ja opiskelijaterveydenhuollossa työskennellään lasten ja nuorten hyvinvoinnin sekä fyysisen ja psyykkisen terveyden edistämiseksi tehden tiivistä yhteistyötä koulun muun henkilöstön kanssa. Työssä saat osaavien kollegoiden ja esihenkilön tuen sekä hyvän perehdytyksen. Pääset kehittämään työtä näköiseksesi.

Tehtävään valittavalta edellytetään joustavuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Arvostamme kehittävää työotetta. Hakijalle katsotaan eduksi kokemus koulu- ja opiskelijaterveydenhuollosta.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (terveydenhoitaja AMK) tai aikaisempi terveydenhoitajan opistotasoinen tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Työaika on kokoaikatyö 38,25 tuntia/vko ja palkkaus määräytyy SOTE-sopimuksen mukaan. Valittavalta edellytetään tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Työsuhteen koeaika on 6 kuukautta.

Kangasala on savuton työnantaja.

Jätä hakemus 26.1.2022 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätiedot
Avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Avoterveydenhuollon osastonhoitaja Anni Remahl p. 050-3004663 anni.remahl@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on vireä ja kehittyvä 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa Tampereen naapurissa. Kangasala on toimintaansa aktiivisesti kehittävä, työelämän laatuun ja koulutukseen panostava työnantaja. Kasvukuntana Kangasala tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen ja työskentelyyn. Kangasala ja Pälkäne muodostavat sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-alueen, jossa Kangasalan kaupunki toimii isäntäkuntana. Sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sosiaalihuollon palvelut lähes 40 000 asukkaalle. #työpäiväkangasalla #hyvänpiiri


Osoite: Herttualantie 28, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat