Skip to main content
test

Salon kaupungin itäisen avoterveydenhuollon yksikössä on haettavana terveydenhoitajan toistaiseksi voimassa oleva työsuhde, jonka ensimmäinen sijoituspaikka on Perniön neuvola.

Tehtävä painottuu neuvolatyöhön, joten hakijalta edellytetään aikaisempaa kokemusta äitiys-, ehkäisy- ja lastenneuvolatyöstä. Hakijan eduksi katsotaan monipuolinen työkokemus terveydenhoitajan työhön kuuluvilta eri sektoreilta. Tehtävässä edellytetään yksilö- ja ryhmäohjaustaitoja.


Työ on itsenäistä, liikkuvaa ja vaatii hyvät yhteistyötaidot. Arvostamme joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Digiosaaminen katsotaan eduksi. Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle maksuttomia liikuntaryhmiä, lounasruokailun henkilökuntahintaan, kouluttautumis- ja kehittymismahdollisuuksia sekä liikunta- ja kulttuurietuja. Panostamme hyvään johtajuuteen ja henkilöstömme hyvinvointiin. Olemme savuton työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävissä on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys.
Tehtävien hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa, tähän kuuluu myös 1.2.2022 alkaen covid-19-taudin sairastamisen tai covid-19-rokotusten antama suoja covid-19-tautia vastaan.

Tehtävään valitulta edellytetään oman auton käyttöä.

Palkkaus on 2744,82 euroa/kk.

Työsuhteiseen valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 pv kuluessa työn aloittamisesta. Työsuhde alkaa 1.10.2022 tai sopimuksen mukaan.
Työsuhteessa noudatetaan enintään kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Osastonhoitaja Riitta Ahlqvist puh. 044 7723615, riitta.ahlqvist@salo.fi, apulaisosastonhoitaja Merja Sainio puh. 044 7723099 merja.sainio@salo.fi tai vs. johtava hoitaja Päivi Laaksonen 0447723652, paivi.laaksonen@salo.fi.


Jos tarvitset apua sähköisen hakemuksen jättämiseen, ota yhteyttä rekrytointi@salo.fi

Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki / kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus /terveydenhoitajan toimi läntinen avoterveydenhuolto tai Hakemus /terveydenhoitajan sijaisuus Itäinen avoterveydenhuolto. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry -järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Hakuaika päättyy 03.10.2022 klo 12.00.


Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Riitta Ahlqvist puh. 044 7723615, riitta.ahlqvist@salo.fi, apulaisosastonhoitaja Merja Sainio puh. 044 7723099 merja.sainio@salo.fi tai vs. johtava hoitaja Päivi Laaksonen 0447723652, paivi.laaksonen@salo.fi.

Lisätietoja

Itäisen alueen avoterveydenhuolto

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Salo on kansainvälisesti tunnettu langattoman tiedonsiirron monipuolisesta osaamisesta. Kaupungissamme on pitkät perinteet maataloudessa sekä metalli- ja puusepänteollisuudessa. Salosta löydät myös monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä Suomen parhaan torin.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat