Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Haapaveden kaupunki

Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi hakee terveydenhoitajaa sijaisuuteen Haapaveden neuvolaan. Työnkuvaan kuuluu työttömien terveystarkastukset sekä ennaltaehkäisevä diabetestyö Haapaveden ja Pyhännän neuvolassa sekä kouluterveydenhuolto Haapaveden yläkoululla. Sijaisuus alkaa 19.12.2022 tai sopimuksen mukaan ja päättyy 31.05.2023. Mahdollisuus myös osa-aikaiseen työhön. Koeaika 4 kk.
Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus. Lisäksi valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 6§ 2 momentin mukainen rikosrekisteriote. Työehtoja koskevat määräykset sekä palkkaus ovat KVTES:n mukaiset. Työaika on 38,25 h/viikko.

Arvostamme kokemusta kouluterveydenhuollosta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyvää vuorovaikutus- ja yhteistyökykyä sekä moniammatillista työotetta. Arvostamme myös myönteistä asennetta kehittämiseen.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Eeva Mäki
eeva.maki@haapavesi.fi
044-7591443

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki, Perusturva, Terveyspalvelut, Neuvola, Neuvola Haapavesi

Haapavesi löytyy Pohjois-Pohjanmaalta lähes Suomen keskipisteestä. Haapavesi toimii Sosiaali- ja terveyspiiri Helmen vastuukuntana ja tuottaa palvelut myös Pyhännälle. Mene osoitteeseen www.haapavesi.fi, löydät ajankohtaista tietoa palveluistamme. Sosiaali- ja terveyspiiri Helmi on erinomainen työpaikka. Meillä kehitytään ja luodaan tulevaisuutta. Haluamme joukkoomme yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoisia ja ennakkoluulottomia työkavereita.


Osoite: Myyrinkuja1, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat