Skip to main content
test
TERVEYDENHOITAJA - Sallan kunta

Sallan kunnan sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana toistaiseksi voimassa oleva TERVEYDENHOITAJAN toimi, aloituspaikka kotihoito.

Sallan Kotihoidossa toimitaan moniammatillisissa tiimeissä, joita on kolme. Terveydenhoitajat toimivat tiimivastaavina. Yksikössä toimitaan kuntouttavan hoitotyön periaatteella toteuttaen asiakkaan yksilöllistä ja voimavaralähtöistä hoitoa ja palvelua. Kotihoidossa on käytössä Kotihoidon Optimointi-toiminnanohjausjärjestelmä. Arvostamme vahvan ammattitaidon lisäksi vastuullisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteistä työskentelyotetta.

Sallan sosiaali- ja terveyskeskus tuottaa alueensa väestölle sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut. Terveydenhuollon päivystys on Sallassa arkipäivisin, viikonloppupäivystys hoidetaan naapurikaupungissa Kemijärvellä Hyvinvointikeskus Lapponiassa ja ilta- ja yöpäivystys Lapin keskussairaalassa Rovaniemellä. Tavoitteena meillä Sallassa on tuottaa laadukkaita, tutkittuun tietoon ja hyviin hoitokäytäntöihin perustuvia asiakaslähtöisiä palveluja. Sosiaali- ja terveyskeskuksen sairaanhoitajat ja terveydenhoitajat työskentelevät yli yksikkörajojen tarvittaessa ja suunnitellusti.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain ( 559/1994 ) 5 §:n mukainen sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto ( terveydenhoitaja amk) tai aikaisempi opistoasteen terveydenhoitajan tutkinto. Myös lähiaikoina valmistuvat otetaan huomioon haussa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa. Toimen valitun on esitettävä ennen työn aloittamista alkuperäiset opinto- ja työtodistukset ja hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan.

Työssäoloehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan neljän ( 4 ) kuukauden koeaikaa. Koeaikana on suoritettava lääkehoidon tentti hyväksytysti tarvittaessa. Kotihoidossa työskentely edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Hakemukset KUNTAREKRYN kautta.

Lisätietoja

http://www.salla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon palveluvastaava Tuija Laurila
p. 0400127268
tuija.laurila@salla.fi

Lisätietoja

Sallan kunta, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaistyö, Kotihoito

Saako jo aamuinen työmatkasi stressikäyrän kohoamaan? Sallassa ei tarvitse juosta seuraavaan junaan, koska niiden kolkutus ei ole enää vuosiin erämaan hiljaisuutta häirinnyt. Eikä tarvitse jonotella liikennevaloissakaan, sillä täältä ei löydy ainuttakaan värivalotolppaa. Sen sijaan erämaata piisaa. Jokaista asukasta kohden yli neliökilometri, jonka tosin joutuu jakamaan parin poron kanssa. Turvallisessa lintukodossa on hyvä myös pienempien asukkaiden kasvaa päiväkoti – ja kouluryhmissä, joissa kaikki tuntevat toisensa (välillä liiankin hyvin). Katto löytyy pään päälle etelän hintoihin verrattuna puoli-ilmaiseksi.

Työnteolla tienattuna ropoja ei tarvitse kiikuttaa yksityisvastaanotoille, sillä täällä keskellä ei mitään myös julkinen hoitotakuu pelaa (eikä niitä yksityisvastaanottoja ole liiemmälti katukuvassa näkynytkään). Asukkaitten terveyttä edistää (tai edistäisi jos muistaisi lähteä ulos, kun kotonakin on niin mukava olla) myös 160 km latuverkosto, yli 300 km patikkareittejä, monipuoliset ja hyvin hoidetut laskettelurinteet, keilahalli, liikuntakeskus, jäähalli sekä tutkitusti Euroopan puhtain ilma (ilmaa nyt ainakin yleensä muistaa hengittää).

Kulttuurin nälkään saa tyydytystä paikkakunnan omaperäisissä tapahtumissa ja toisen maailmansodan aidoille taistelukentille sijoittuvassa museossa. Erämaahan erakoitumista ehkäistäkseen voi käydä ihmettelemässä kansainvälistä meininkiä kivenheiton päässä sijaitsevassa Sallan matkailukeskuksessa.

Venäjän eksotiikkaakin on tarjolla vain 20 km päässä (raja on parasta ylittää virallisesti Sallan kansainvälisen rajanylityspaikan kautta, jossei pitempi täysihoitoloma naapurimaassa houkuttele).

Jos sinäkin haluat vaihtaa hektisen paikasta toiseen säntäilyn astetta rennompaan lappilaiseen elämänmenoon, niin laitahan hakemus vetämään osoitteella Salla- in the middle of nowhere®


Osoite: Jungintie 3, 98900 Salla

Sinulle suositellut työpaikat