Terveydenhoitaja, aikuisneuvola - Oulaisten kaupunki

Terveydenhoitaja, aikuisneuvola - Oulaisten kaupunki

Oulaisten kaupungin perusturvalautakunta julistaa haettavaksi terveyskeskuksessa 29.11.2019 kello 14 mennessä terveydenhoitajan toimen alkusijoituspaikkana aikuisneuvola.

Etsimme joukkoomme innostunutta ja positiivista terveydenhuollon ammattilaista. Kelpoisuusehtona teh-tävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävässä onnistuminen edellyttää perusterveydenhuollon tuntemusta, kokemusta vastaavista tehtävistä ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä korostuu yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot. Painopiste on aikuisväestöön suuntaavassa ennaltaehkäisevästä työssä, mutta työhön sisältyy myös sairasvastaanottoa sekä reumahoitajan tehtävät.
Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Toimi on kaupungin hallinto- ja johtosäännön alainen. Eläke-edut määräytyvät kunnallisen eläkesäännön mukaan. Palkka ja työehtoja kos-kevat määräykset KVTES:n mukaan. Tehtävään valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväk-syttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Hakemukset liitteineen tulee lähettää Kuntarekryn sähköisen hakumenettelyn kautta. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat osastonhoitaja Heidi Laitila puh. 044-4793 449 ja hoitotyön johtaja Irene Enlund puh. 044-4793 463. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi@oulainen.fi.

Oulaisten terveyskeskus
Osoite: Reservikomppaniankatu 7-9, 86300 Oulainen