test

Terveydenhoitaja, äitiys- ja lastenneuvola, Lohja, Vihti, Karkkila

Hakuaika päättyy  26.4.2024 15:45

Haemme terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Aurlahden neuvolaan. Työ alkaa 3.6.2024 ja jatkuu 25.8.24 asti. Osa-aikatyö on mahdollinen.

Äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajan tehtävänkuva on monipuolinen ja laaja. Terveydenhoitajan työtehtävät koostuvat muun muassa yksilövastaanotoista, etävastaanotoista, kotikäynneistä ja yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, ammattitaitoisen työyhteisön tuen ja perehdytyksen työhön. Tavoitteena on turvata sinulle mahdollisuus turvalliseen kasvuun terveydenhoitajan työssä Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, sekä tartuntatautilain §55:n mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Lääkehoitolupa tulee suorittaa työsuhteen alkaessa, jos se ei ole voimassa.

Arvostamme kokemusta neuvolatyöstä ja Pegasos - potilastietojärjestelmän käytöstä.

Työpaikan nimi ja osoite: mahdollisesti kaksi toimipistettä, tarkentuu myöhemmin.
Työaika: 38 h 25 min.
Tehtävä on määräaikainen, työ alkaa 3.6.2024 ja jatkuu ainakin 25.8.24 asti.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää, saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy suhteessa työaikaprosenttiin ja työsuhteen kestoon.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa palveluesihenkilö Tuija Rajala, p. 0443742355 (arkisin klo 8.30-15.00) tai tuija.rajala@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Tutustu työnantajaan