Skip to main content
test
Terveydenhoitaja, äitiys- ja lastenneuvola - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Haemme terveydenhoitajaa äitiys- ja lastenneuvolaan, terveydenhoitajan työvapaan sijaisuuteen Turkuun. Terveydenhoitajan työ äitiys- ja lastenneuvolassa tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä lasta odottavien ja lapsiperheiden parissa. Voit olla vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on innostuksesi lasta odottavien perheiden ja lapsiperheiden terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen asiakaslähtöisesti sekä kiinnostus oman työn kehittämiseen. Arvostamme positiivista ja reipasta työotetta, valmiutta toimia työtehtävässä itsenäisesti sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Itsenäiseen työhön saat perehdytyksen sekä tukea esihenkilöltä, kollegoilta ja moniammatilliselta työyhteisöltämme.

Sijaisuus alkaa heti, kun sopiva hakija löydetään. Sijaisuuden kesto on 31.12.2022 saakka.

Lämpimästi tervetuloa meille!

Kelpoisuusvaatimus määräytyy terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista suojaa.

Eduksi luetaan kokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä.

Lisätietoja

https://www.turku.fi/neuvolat

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kirsi Karppinen, kirsi.karppinen@turku.fi, p. 0449073652
Minna Kulma, minna.kulma@turku.fi p. 0401835402
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Ehkäisevä terveydenhuolto, Neuvolapalvelut ja UÄ-yksikkö

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turussa on yhteensä 14 neuvolaa, joissa tehdään yhdistettyä äitiys- ja lastenneuvolaa. Turun neuvoloissa tehdään töitä noin 13 300 asiakkaan hyväksi. Neuvolassa toimii keskitetty puhelinpalvelu ja chat sekä matalan kynnyksen yhteydenottokanava Pyydä apua-nappi.


Osoite: Turku, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat