Terveydenhoitaja, äitiys- ja lastenneuvolapalvelut - Espoon kaupunki

Olisitko sinä kiinnostunut liittymään tiimiin, jossa työyhteisö puhaltaa yhteen hiileen ja toimintakulttuuri on asiakaslähtöistä? Haemme joukkoomme innostuneita terveydenhoitajia eripituisiin sijaisuuksiin Ison Omenan neuvolaan palvelutorille.

Äitiys- ja lastenneuvolan terveydenhoitajan tehtävänkuva on monipuolinen ja laaja. Työtehtävä sisältää muun muassa yksilövastaanottoja, etävastaanottoja ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Lisäksi tarjoamme neuvolapalveluita myös virka-ajan ulkopuolella sekä lauantaisin.

Toivomme sinulta kehitysmyönteistä asennetta ja oma-aloitteisuutta. Vahvuudeksi näemme kielitaidon ja LifeCare osaamisen. Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Saat Espoon kaupungin henkilöstöedut käyttöösi (mm. ruokailuetu, liikunta- ja kulttuurietu ja työsuhdematkalippu) Lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, mittavan perehdytyksen ja positiivisen työyhteisön.

Haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala:
SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Espoossa on 13 äitiys- ja lastenneuvolaa, keskitetty ajanvaraus ja neuvontayksikkö sekä yli 100 koulu- ja opiskeluterveydenhuollon toimipistettä. Toiminnan periaatteina ovat perhekeskeisyys, terveyden edistäminen, varhainen tuki ja puuttuminen ja moniammatillinen työote. Terveydenhoitajana voit huomattavan paljon suunnitella omaa työtäsi ja vaikuttaa sen sisältöön.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa osastonhoitaja Jenni Ahvenainen, p.0505986071, jenni.ahvenainen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Kamreerintie 2b, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat