Terveydenhoitaja Hankasalmen neuvolaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee Hankasalmen neuvolaan

TERVEYDENHOITAJAA

määräaikaiseen 50 % työsuhteeseen ajalle 12.1. - 28.2.2021.

Terveydenhoitaja toimii laaja-alaisissa tehtävissä, joihin kuuluu pääasiassa lastenneuvolatyötä sekä kouluterveydenhuoltoa, mutta tarvittaessa myös äitiysneuvolatoimintaa, sekä osallistumista asiantuntijana erilaisiin lapsi- ja perhepalveluiden yhteistyö- ja kehittämisverkostoihin.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä oikeus toimia ammattihenkilönä.

Tehtävään valitulta toivotaan aiempaa työkokemusta äitiys- ja lastenneuvolasta sekä kouluterveydenhuollosta, sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös tiimityöskentelytaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja, moniammatillista työotetta sekä myönteistä asennetta kehittämiseen
Lääkehoitosuunnitelman mukainen lääkeosaaminen tulee olla varmistettuna viimeistään työsuhteen alussa, jos voimassa oleva suoritus puuttuu (Love-LOP, rokotuslupa).

Tarjoamme sinulle mielekkään tehtävän Hankasalmen neuvolassa, jossa työtä tehdään hyvällä sykkeellä ja isolla sydämellä toisia auttaen ja kannustaen. Jyväskylän neuvolatoiminta on tunnetusti edelläkävijä monella neuvolatyön osa-alueella ja työ antaakin hyvän näköalapaikan kehittyvään neuvolatoimintaan ja tarjoaa mahdollisuuksia monipuoliseen oman osaamisen vahvistamiseen ja kehittämiseen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 12.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Tehtävä täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Osastonhoitaja Niina Romo puh. 014 266 2220
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka