Terveydenhoitaja - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.6.2020 alkaen Koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon

TERVEYDENHOITAJAA

Alkusijoituspaikkoina ovat Kristillinen koulu, Vesangan päiväkotikoulu ja Kuohun päiväkotikoulu. Terveydenhoitajan tehtäviin kuuluu oppilaiden kouluterveydenhuolto sisältäen mm. määräaikaiset ja laajat terveystarkastukset, asetuksen mukainen sairaanhoito, yksilöllinen ja yhteisöllinen oppilashuoltotyö sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa. Työ on hyvin itsenäistä, mutta toimit myös osana kouluterveydenhoitajien tiimiä ja olet osa kouluyhteisöä.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Tehtävä edellyttää monipuolista kokemusta kouluterveydenhuollosta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyä ja kykyä tulla toimeen haastavissakin asiakastilanteissa. Lisäksi arvostamme LifeCare- potilastietojärjestelmän tuntemusta, kehittämismyönteisyyttä sekä joustavaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Hyvät organisointitaidot ja muutoksiin sopeutuminen tukevat tehtävässä toimimista.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, iloisen ja motivoituneen kollegaverkoston, mahdollisuuden ryhmätyönohjaukseen sekä kaupungin monipuoliset henkilöstöedut.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Haastattelut toteutetaan 15.4. ja 21.4.2020.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

osastonhoitaja Terhi Seppälä, puh. 050 467 4544 ja osastonhoitaja Tuula Tuominen, puh. 040 555 3208 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!