Terveydenhoitaja, kesätyösijaisuus - Porvoon kaupunki

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevät palvelut hakee kesälomasijaista ajalle 1.6-31.8.2021 äitiys- ja lastenneuvolaan sekä lyhytaikaisia sijaisia kouluterveydenhuoltoon sekä äitiys- ja lastenneuvolaan. Työaika 38,25 t/viikko.

Arvostamme
- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisessa työyhteisössä toimimiseen,
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä työotetta
- Innostunutta, omatoimista ja vastuullista tapaa työskennellä

Kelpoisuusehtona on laillistettu sairaanhoitaja/terveydenhoitaja sekä molempien kotimaisten kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen. Kokemus äitiys- ja lastenneuvolatyöstä katsotaan eduksi.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Yhdistetyssä ehkäisyneuvolan sekä äitiysneuvolan työsuhteessa on 4 kuukauden koeaika. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lähetä hakemuksesi 20.4.2021 klo 15.00 mennessä Hae työpaikkaa -linkin kautta.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/ehkaisy-ja-perhesuunnitteluneuvola

Tutustu työnantajaan

Lähempiä tietoja antaa vt.osastonhoitaja Minna Nousiainen puh. 040 766 1803 minna.nousiainen@porvoo.fi ja palvelupäällikkö Eliisa Roine puh. 040 519 5871, eliisa.roine@porvoo.fi.

Lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevät palvelut
Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.

Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat