test
Terveydenhoitaja, Kivenlahden terveysasema - Espoon kaupunki

Haluatko olla vaikuttamassa asiakkaan kokemukseen terveysaseman palveluista ja onko terveyden edistäminen sinun juttusi? Haemme terveydenhoitajaa terveydenedistämisen työhön Kivenlahden terveysasemalle.

Terveysasemalla tehtäviisi vastaanottotyön lisäksi kuuluu hoidon tarpeen arviointia puhelimessa ja digitaalisesti.
Tulet myös osaksi päivystystiimiämme. Terveydenedistämisen työtä saat tehdä pienessä työyhteisössä, jossa tiimihenki on tärkeä arvo. Tarjoamme sinulle monipuolisen työn moniammatillisessa tiimissä ja työyhteisössä.

Meille on tärkeää tarjota hyvä perehdytys ja huolehtia terveestä työilmapiiristä. Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaamme kyvykkäitä osaajia perusterveydenhuoltoon.

Tulethan työskentelemään osaksi perusterveydenhuollon tiimiä espoolaisten parhaaksi.

Kivenlahden terveysasema osana Espoonlahden suuralueen terveysasematoimintaa

Työpaikan nimi: Kivenlahden terveysasema

Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päivätyöluontoinen työaika.

Sopimusala: SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä englannin suullinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista

Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi mahdollisesti terveysasematyöstä sekä positiivista asennetta vaihtelevaa sekä monipuolista työtä kohtaan.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Haluamme tarjota espoolaisille Suomen parhaat terveyspalvelut. Uudistamme ja uudistumme tulevaisuuden haasteita silmällä pitäen, ja uudet toimintamallimme ovat menestyneet useissa innovaatiokilpailussa. Palvelujen asiakaslähtöisyys ja saatavuus, digipalvelujen mahdollisuudet sekä henkilöstön tyytyväisyys ja hyvinvointi ovat meille ykkösasioita.

Tarjoamme sinulle vireän työyhteisön ja monipuolisia tehtäviä terveysasemilla, suun terveydenhuollossa, päihde- ja mielenterveyspalveluissa, kuntoutuksessa ja ympäristöterveydenhuollossa.

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15708

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi p. 09 81621/vaihde

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Espoonlahden palveluyksikkö

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat