Skip to main content
test

Haemme terveydenhoitajaa Kivenlahden terveysasemalle tiimimme vahvistukseksi.

Terveysasematyö on päiväluonteista. Terveydenhoitajan työnkuva on hyvin monipuolista, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaan kokemukseen terveysaseman palveluista ja jakamaan osaamistasi tiimimme hyväksi.

Meille on tärkeää tarjota uusille hyvä perehdytys sekä olla tukemassa hyvää ja positiivista ilmapiiriä.

Espoon terveysasematoiminta on kehitysmyönteinen, joten ilolla otamme mukaan kyvykkäitä hoitotyön osaajia tiimiimme.

Keskeisimpiä terveydenhoitajien työtehtäviä vastaanottotyön lisäksi on hoitotarpeen arvio puhelimessa sekä digitaaliset palvelut päivystystyön lisäksi. Terveydenhoitajan erikoisosaamiseen kuuluu rokotuksista vastaaminen sekä diabetesasiakkaiden terveydenedistämisen työ.


Työpaikan nimi ja osoite: Meriusva 3, Espoo
Työaika: 38.25/ vk
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu terveydenhoitaja.

Tehtävässä edellytetään joustavaa- ja kehitysmyönteistä asennetta muuttuvissa tilanteissa. Suomenkielen suullista- ja kirjallista hyvää taitoa.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n sekä 48 a §:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.
Tehtävään valitulle teetetään Espoon kaupungin päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme koulutustasi sekä osaamistasi, jota olet kerännyt mahdollisesti työurallasi. Mikäli olet urasi alussa ja omaat kiinnostuksen avosairaanhoitoon toivotamme lämpimästi tervetuloa tiimimme jäseneksi kehittymään.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Espoonlahden palveluyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-02-980-22
  • 27.6.2022 tai sopimuksen mukaan
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2691,14 €/kk
  • SOTE Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimus
  • 22.6.2022 - 30.6.2022 15:45
  • Sairaanhoitajat ja terveydenhoitajatTerveydenhuoltoalaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Osastonhoitaja Jaana Kaitosalmi p. 09 81621/ vaihde

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Terveyspalvelut, Terveysasematoiminta, Terveysasematoiminta Etelä-Espoo, Espoonlahden palveluyksikkö

Olemme kolmen terveysaseman muodostama kokonaisuus Etelä-Espoossa. Tämänhetkiset toimipisteemme ovat Kivenlahden sekä Matinkadun ja Soukan terveysasemat. Meillä on toimivat työtilat. Valmistelemme yhdessä esteettömän Espoonlahden SOTE-keskuksen tilaratkaisuja ja toimintoja. Peruskorjattu terveysasema tulee aukeamaan vuoden 2024 aikana ja koko suuralueen toiminta tullaan keskittämään näihin tiloihin. Kehitämme työtämme ja palveluitamme ja opettelemme jatkuvasti uutta keskenämme sekä yhdessä Espoon muiden terveysasemien kanssa.


Osoite: Meriusva 3, 02320 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat