Terveydenhoitaja, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, Raisio

Hakuaika päättyy  14.6.2024 23:59

Haemme terveydenhoitajaa koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon Raisioon.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa terveydenhoitaja työ on nuorten ja perheiden kokonaisvaltaista hyvinvoinnin tukemista ja opiskelukyvyn tukemista. Lisäksi terveydenhoitajan työ sisältää terveydenhoidon ja sairaanhoidon palveluita.

Terveydenhoitaja on osa monialaista työryhmää ja työskentelee tiiviissä yhteistyössä opiskeluterveydenhuollonlääkärin, opiskeluhuollon kuraattorien ja psykologien sekä muiden toimijatahojen kanssa.

Eduksi tehtävään ovat hyvät vuorovaikutustaidot, monialainen tiimityöskentely sekä kiinnostus toiminnan kehittämisestä. Työ edellyttää itsenäistä työskentelyä, hyvää organisointikykyä ja toimimista erilaisissa ympäristöissä oppilaitoksessa. Kokemus koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta sekä työskentely nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työn ensisijaisena sijoituspaikkana on Raision lukio (60%) sekä Vaisaaren yläkoulu (40%)
Ajokortti ja oman auton käyttö ovat työssä suositeltavia.

Työ alkaa 1.8.2024.

Jos olet kiinnostunut monipuolisesta ja itsenäisestä työstä koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa nuorten ja heidän perheidensä kanssa ja haluat päästä osaksi reipashenkistä, iloista ja osaavaa työyhteisöämme, ota yhteyttä ja laita hakemus.

Tarjoamme perehdytyksen tehtävään, joustavan työn ja kannustavan työilmapiirin ja työyhteisön, työnohjausta sekä koulutusmahdollisuuksia.

Opiskeluterveydenhuolto on osa Varsinais-Suomen hyvinvointialueen perhekeskusta. Perhekeskuksen muodostavat neuvolapalvelut, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto, ehkäisyneuvola, kuraattori- ja psykologipalvelut sekä perheneuvola.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman
rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.


Lisätietoja

http://varha.fi

Yhteystiedot

Nummela Riikka 5.6-14.6.2024

riikka.nummela@varha.fi

p. 040 610 1272

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Tutustu työnantajaan