Terveydenhoitaja, kouluterveydenhuolto Kymenlaakson hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  19.6.2024 23:59

Haemme kolmea terveydenhoitajaa Kymenlaakson hyvinvointialueelle koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

Tule osaksi ammattitaitoista terveydenhoitajien joukkoa. Työmme tavoitteena on turvata lapsen ja nuoren terve kasvu ja kehitys. Lisäksi kouluympäristön terveellisyydestä ja turvallisuudesta huolehditaan yhteistyössä koulun muiden toimijoiden ja eri viranomaisten kanssa. Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto on osa oppilaitoksen opiskeluhuoltoa, se sisältää sekä yksilökohtaisen että yhteisöllisen opiskeluhuollon.

Voit olla vastavalmistunut tai kokenut ammattilainen - tärkeintä on aito asiakaslähtöisyys, into lasten ja nuorten ja perheiden terveyden ja hyvinvoinnin tukemiseen ja kiinnostus oman työn kehittämiseen. Arvostamme positiivista ja reipasta työotetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyviä yhteistyötaitoja. Eduksi katsomme kokemuksen koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta.

Kelpoisuusvaatimus tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukainen laillistus. Valituilla on lisäksi velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6.2 § mukainen rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002). Tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava kunnossa.

Toivomme kuulevamme sinusta pian! Aloitamme haastatteluja hakuajan kuluessa ja teemme valintoja heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Rekrytoinnin etenemisestä, aikatauluista ja valinnoista viestimme pääosin sähköpostilla. Järjestelmästä lähetetyt viestit saattavat ohjautua roskapostikansioon.


Lisätietoja

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kymenlaakson-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Palveluesimies Anna-Kaarina Rautakorpi

Anna-Kaarina.Rautakorpi@kymenhva.fi

p. 0405082767

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Kymenlaakson hyvinvointialueella teemme töitä, että noin 160000 kymenlaaksolaista saa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palvelut. Meitä työskentelee täällä yli 7000. Hyvinvointialueella on työpaikkoja eri alojen ammattilaisille ympäri Kymenlaaksoa. Sinä olet tervetullut mukaan. Katsomme tiukasti tulevaan ja olemme valmiita kehittämään ja kehittymään. ”Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.” Tutustu työnantajaan