Terveydenhoitaja (kouluterveydenhuolto, Suolahti) määräaikainen

Hakuaika päättyy  2.8.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme kouluterveydenhuoltoon pohjoisen alueen tiimiin Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee kouluterveydenhuoltoon Pohjoiselle alueelle määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 12.8. - 31.12.2024 Suolahden yhtenäiskoululle 7-9 luokille

TERVEYDENHOITAJAA

Terveydenhoitajana tehtäviisi kuuluu perusopetuksessa kirjoilla olevien oppilaiden kouluterveydenhuolto sisältäen mm. terveystarkastukset, asetuksen mukaisen sairaanhoidon, yksilöllisen ja yhteisöllisen opiskeluhuoltotyön sekä yhteistyön huoltajien ja eri sidosryhmien kanssa. Koululla olet osa opiskeluhuollon moniammatillista tiimiä ja kuulut myös kouluterveydenhoitajien ammatilliseen työyhteisöön. Lisäksi saat esihenkilön vahvan tuen sekä mahdollisuuden työaikajoustoihin.

Et jää työssäsi yksin, sillä meillä kouluterveydenhuollossa työskentelee noin 70 terveydenhoitajaa ja kolme palveluvastaavaa. Nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena huolehdimme siitä, että pääset mukaan tiimimme jäseneksi. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva hoitotyön ammattilainen. Kouluterveydenhuollossa sinua odottaa mukavat työkaverit ja kannustava ilmapiiri.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista. Lisäksi Keski-Suomen hyvinvointialue on koulutusmyönteinen työnantaja.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu terveydenhoitaja. Työskentely kouluterveydenhuollossa on monipuolista ja itsenäistä, joten toivomme sinulta vastuullista ja omatoimista työotetta sekä hyviä organisointitaitoja. Arvostamme kokemusta kouluterveydenhuollon tehtävistä.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaan (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Valitun tulee lisäksi esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen tehtävän vastaanottamista.

Haastatteluita järjestetään mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana sekä 6.8.2024. Paikka voidaan täyttää hakuaikana sopivan hakijan ilmaannuttua.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Terhi Seppälä, palveluvastaava (yhteydenotot ajalla 22.7. - 2.8.)

p. 050 467 4544

terhi.seppala(at)hyvaks.fi

-

Päivi Ikkala, palveluvastaava (yhteydenotot ajalla 8. - 18.7.)

p. 040 555 3208

paivi.h.ikkala@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meillä jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan