Terveydenhoitaja, Kouluterveydenhuolto - Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus

Hei Sinä kouluterveydenhuollosta kiinnostunut terveydenhoitaja!

Haemme Turun kaupungin ehkäisevään terveydenhuoltoon kouluterveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle uudistuvan ja kehittämismyönteisen työympäristön sekä monipuolisen ja innostavan työyhteisön.

Kouluterveydenhuolto on lakisääteistä perusterveydenhuollon ehkäisevää palvelua peruskoululaisille ja heidän perheilleen. Terveydenhoitaja vastaa kouluikäisen lapsen kokonaisvaltaisesta terveyden edistämisestä.

Kouluterveydenhoitajan tehtävä sisältää muun muassa vuosittaiset määräaikaiset terveystarkastukset ja tuen tarpeen arvioinnin. Terveydenhoitaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä koululääkärin kanssa. Lisäksi hän toimii osana koulun moniammatillista opiskeluhuoltoa ja tekee tiivistä yhteistyötä perheiden, opettajien, kuraattorin ja psykologin kanssa. Terveydenhoitaja osallistuu kouluyhteisön ja ympäristön terveellisyyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin arviointiin sekä edistämiseen.

Terveydenhoitaja vastaa oppilaiden rokotussuojasta valtakunnallisen rokotusohjelman mukaisesti. Työhön liittyy myös kausirokotustyötä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaan.

Valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävän hoidossa edellytetään tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa.

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Tehtävässä noudatetaan 6kk koeaikaa.

Eduksi luetaan kokemus kouluterveydenhuollossa työskentelemistä sekä ruotsin ja englannin kielen taito. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta ja positiivista otetta työhön. Arvostamme myös joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Pegasos-potilastietojärjestelmän tuntemus on eduksi.

Lisätietoja

http://turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Anna-Liisa Vesterinen p. 0505950417
Ylihoitaja Riikka Kytömaa p. 0405150695
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Hyvinvoinnin palvelukokonaisuus, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Ehkäisevä terveydenhuolto, Kouluterveydenhuolto

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.


Osoite: Luolavuorentie 2, 20700 Turku

Sinulle suositellut työpaikat