Terveydenhoitaja kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Terveydenhoitaja kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupunki hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2019 alkaen Kouluterveydenhuoltoon

TERVEYDENHOITAJAA

Terveydenhoitajan työnkuvaan kuuluu huolehtia nimetyn / nimettyjen koulujen oppilaiden kouluterveydenhuolto, sisältäen mm. määräaikaiset ja laajat terveystarkastukset, asetuksen mukainen sairaanhoito, yksilöllinen ja yhteisöllinen oppilashuoltotyö, opiskeluympäristön hyvinvoinnin, terveellisyyden ja turvallisuuden seuranta ja arviointi sekä yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhoitajan tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/1994 sekä asetuksen 564/1994 edellyttämä pätevyys. Hakijalta toivotaan aiempaa kokemusta kouluterveydenhuollosta, joustavuutta ja yhteistyökykyä. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa lääkehoitosuunnitelman mukaista tarvittavaa osaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi koeajan alussa. Eduksi luetaan oman auton käyttömahdollisuus ja hyvä englanninkielen taito.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Tehtävä alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on koeaika. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään 1.3.2018 alkaen tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

osastonhoitaja Pirjo Kinnunen, puh. 014 266 2813 tai sähköpostitse: pirjo.marjatta.kinnunen (at) jkl.fi

Neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan