Skip to main content
test
Terveydenhoitaja - Lohjan kaupunki

Hei sinä koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta kiinnostunut terveydenhoitaja!

Haluaisitko olla osa Lohjan ammattitaitoista ja upeaa moniammatillista tiimiä, jossa työskennellään lasten ja nuorten terveyden ja hyvinvoinnin turvaamiseksi. Voit aloittaa uudessa tehtävässäsi 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Kouluterveydenhuolto on kokonaisvaltaista lasten ja nuorten terveydenhuoltoa, joka kattaa kaikki ikäluokat koko kouluajan. Arvioit asetuksen(338/2011) mukaisesti lakisääteisissä määräaikaistarkastuksissa oppilaan ja koko perheen hyvinvointia. Työtä tehdään Lohjan kaupungin koulu-ja opiskeluterveydenhuollon toimipisteissä. Yksilöllinen kohtaaminen, kuulluksi tuleminen ja perhelähtöisyys ovat meille tärkeitä arvoja.

Odotamme sinulta erityisesti asiakaslähtöistä, aktiivista itsenäistä työotetta sekä joustavaa asennetta. Tehtävään valinnassa korostuvat lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Eduksi luetaan Omni 360 -potilastietojärjestelmän tuntemus.

Käytössäsi on työntekijöiden jaksamista ja hyvinvointia tukevia etuja esim. Epassi.

Tehtävän kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94, 1200/2007) mukainen kelpoisuus, terveydenhoitajan tutkinto. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa. Sujuva työtehtävien hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkka on 2717,82 €/kk, SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Lisäksi on esitettävä lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Osastonhoitaja Paula Malinen, 044-3742355, paula.malinen@lohja.fi
Tavoitettavissa ma-pe klo 8-16.

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 8.12.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-478-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kouluterveydenhuolto
Osoite: Lohja, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat