Haemme terveydenhoitaa määräaikaiseeen työsuhteeseen Raision ja Ruskon alueen Terveysneuvontaan ajalle 1.11.2021-31.12.2021.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto ja terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus. Tehtävä koostuu eri sijaisuuksista äitiysneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta äitiysneuvolatyöstä ja/tai kouluterveydenhoidosta ja perheiden kanssa toimimisesta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työssä korostuu yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot.

Tehtävään edellytetään tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.
Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Palkkaus- ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan SOTE sopimuksen mukaan. Raision kaupunki on savuton työpaikka.

Sijaisuus täytetään sopivan sijaisen löydyttyä.

Pyydämme jättämään hakemukset sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.raisio.fi
http://www.raisio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Osastonhoitaja Kaija-Leena Rasimus p. 044 797 1903 ( 18.10.2021 alkaen)

Lisätietoja

Raision kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimiala, Vastaanottopalvelut, Terveysneuvonta

Raisio on vetovoimainen ja vahvasti kasvava lähes 25 000 asukkaan ja 1 600 yrityksn moderni kehyskaupunki Varsinais-Suomen parhaalla paikalla. Uudistuvassa kaupunkiorganisaatiossamme työskentelee 1 400 ammattilaista.


Osoite: Tornikatu 9, 21200 Raisio

Sinulle suositellut työpaikat